in

Finale ‘Zvezda Granda’: Ovo su pobednici


Ubedljivi pobednik večeri

Ovogodinšnja sezvona Zvezde Grana završena je spektakularnim finalom održanim u studiju na Košutanjaku.

Kao i uvek do sada, dvanaest takmičara su dali sve od sebe da zablistaju. Neki su se , osim pevanja oslonili in a druge adute. Teodora Toković na scenu je dovela dva muškarca s kojima je napravila performans, dok je Miralemu Ramiću u pomoć pritekla jedna devojka koja je zaplesala oko šipke. Aleksandra Saška Hajder istakla se provokativnim komninezonom, a Hana Mašić ekstravagantnim sajlingom. Lidija Janković odabrala je elegantnu crvenu haljinu, a pumpadžija Boris Petković obukao je radno odelo.

Kao i prošle godine, dobili smo dva pobendika. Jednog su izglasali stručni žiri, a drugi publika. Osim već poznatih članova žirija, u program su se priključili i drugi najveći pevači naše današnjice, kako bi dali svoj glas. Na kraju, najviše glasova od žirija je dobila divna Teodora Toković.

Pobednik večeri je svakako Anid Ćušić, koji je svojim glasom osvojio srca publike. Pobednik će dobiti automobile Škodu Rapid, a od Grand Produkcije pobedničku statuu i pesmu, ali i priliku da se pojavi na koncert Marije Šerifović u Sarajevu.