Fotka dana: susret bivših ljubavnika na pisti Victoria’s Secret revije

Ranije ove godine na dodeli Grammy nagrada (foto: WENN)

Iako su raskinuli emotivnu vezu pre nekoliko nedelja, Bella Hadid The Weeknd nisu mogli dugo da izbegavaju jedno drugo, budući da su oboje imali angažman na reviji najprestižnijeg ženskog veša na svetu.

20-godišnja Bella je sinoć prvi put okačila krila anđela Victoria’s Secreta, čime je ispunila san svoje majke Yolande Hadid, da na ovoj čuvenoj reviji vidi zajedno nju i njenu sestru Gigi Hadid (koja je doživela omanji peh sa vešom koji je nosila, pošto se otkačila jedna bretela, ali to je malo ko primetio zbog profesionalnosti koju je tom prilikom 21-godišnja manekenka pokazala).

Sa druge strane, 26-godišnji pevač The Weekndčiji je novi album Starboy nedavno oborio Spotify rekord nakon što je preslušan preko 32 miliona puta u jednom danu na ovom servisu, pozvan je da bude muzički gost na ovoj reviji. Ovo je drugi put da se nađe u ovoj ulozi, a pored njega su nastupila druga dva izvođača koja su nedavno izbacila broj jedan albume, Bruno Mars Lady Gaga. 

Hadidova i The Weeknd su se u jednom momentu našli jedno do drugog na pisti, što je izazvalo najveću pompu tokom ovog događaja, a ono što bi svakako bila fotka dana je dobilo na dodatnoj popularnosti nakon propratnog komentara koji je obišao internet: “Ono kad izgledaš nikad bolje u životu, pa se nadaš da ćeš naleteti na bivšeg”.

(foto: Instagram/thenewsclan)

Povezane vesti

Back to Top