Duda Ivković i Goran Bregović poželeli sreću Željku!

Kantautor Željko Joksimović, koji će nas ove godine predstavljati na Pesmi Evrovizije u Azerbejdžanu, otputovao je ovog pre podneva sa svojim saradnicima u Baku.

Željku će se za samo takmičenje pridružiti i supruga Jovana Janković, koja nije otputovala sa njim danas zbog poslovnih obaveza. Pevač je pred ulazak u avion na društvenoj mreži Twitter napisao:

“Ljudi, odosmo na #ESC2012 Do pobede!!!”

Podsetite se najvećih hitova Evrovizije, ali i ovogodišnjih pesama na Tračara TV-u. Izaberite kanale Best of Eurosong odnosno Eurosong 2012.

Brojni fanovi, kolege i prijatelji pevača poželeli su mu sreću i što bolji plasman, a šta vi mislite? Kako će se Nije ljubav stvar kotirati? Da li smatrate da ćemo ući u finale?

"Nije ljubav stvar" na ovogodišnjem Eurosongu završiće...

Pogledaj rezultate

Loading ... Loading ...

UPDATE:

Na ispraćaju srpske delegacije pojavio se čak i Goran Bregović, koji se zatekao na aerodromu u tom trenutku i koji je Željku poželeo sreću. Joksimović je izjavio prisutnim novinarima:

Očekujem i nadam se pobedi, to nisam krio od samog početka. Verujem da ću zajedno sa Ad Hok Orkestrom dostojanstveno predstaviti Srbiju u Bakuu, jednako kao što verujem da se pesma Nije ljubav stvar izdvaja kvalitetom kompozicije. Nedeljama unazad pripremamo nastup koji će biti jednostan, ali otmen, drugačiji od dosada viđenih. Mislim da će se dopasti svima.

Željko je po sletanju na turski aerodrom, pre par trenutaka sreo našeg proslavljenog košarkaškog trenera, Dudu Ivkovića sa kojim se takođe fotografisao, a mi se nadamo da će mu Ivković doneti sreću, koju je sinoć imao sa svojim klubom u Evroligi. :)

Povezane vesti

Back to Top