Gaf Selene Gomez sa haljinom

Seleni Gomez ovo nije prvi put da ima gaf sa odećom na nastupu

Mlada pevačica Selena Gomez imala je gaf sa outfitom na koncertu u Bostonu. Na proslavi rođendana jedne bostonske radio-stanice tinejdž zvezda je ispod haljine otkrila malo više nego što bi trebalo.

Dvadesetogodišnja pevačica i glumica izgledala je divno u žuto-crnoj haljini, međutim dok je igrala i pevala haljina se pomerila tako da joj se vidi međunožje. Selena se potpuno snašla u ovoj situaciji, nastavivši sa nastupom kao da se ništa nije dogodilo.

Ovo nije prvi put da joj se dogodilo, jer se ista stvar desila na koncertu u Californiji 2011. godine. Možda Selena to onda i ne radi slučajno?

Pevačica je trenutno fokusirana samo na svoju muzku, jer je navodno prebolela raskid sa Justinom Bieberom. Gomezova je bila u dvogodišnjoj vezi sa pop senzacijom, nakon čega su postojale brojne spekulacije o njihovom pomirenju. Par trenutno nije zajedno i po svoj prilici tako će i ostati.

Izvor blizak pevačici rekao je da Selena traži seksi muškarca. Trenutno se bavi samo muzikom, ali se ipak nada da će se takav neko uskoro pojaviti.

UPS: Selena Gomez na koncertu u Bostonu

 D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top