Gde odmaraju Zvezde Granda u Crnoj Gori?

Zvezde Granda - privatna vila u mestu Utjeha na crnogorskom primorju

Kao što znate, Zvezde Granda ovo leto provode dosta radno na crnogorskom primorju. Kako dosta i putuju po istom, produkcijska kuća Grand je iznajmila ekskluzivnu vilu u mestu Utjeha, gde se nalaze  nekadašnji finalisti.

Finalisti Zvezda Granda

“Čim sam je video, bio sam oduševljen lepotom ove kuće. Naročito mi se sviđa to što oko nas nema ljudi i što imamo privatnu plažu. Svako ima dovoljno prostora za potreban mir”, kaže Slobodan Vasić koji svoju spavaću sobu deli sa Darkom Lazićem i Jovanom Stefanovićem.

“Svakodnevno vežbamo u savršeno opremljenoj teretani. S obzirom na to da skoro svake večeri pevamo i često putujemo po celom primorju, fizička kondicija izuzetno nam je važna. Pošto ćemo nakon koncertnih aktivnosti u Crnoj Gori turneju nastaviti po Srbiji, trudimo se da iskoristimo svaki slobodan trenutak za uživanje u bazenu i moru”, kaže Jovan Stefanović.

Dnevna soba u kući Zvezda Granda

“Najviše vremena provodimo u bazenu i odlično se zabavljamo. Kada je u moru hladno za kupanje, uživamo u bazenu koji se nalazi na drugom spratu kuće, a smislili smo i neke takmičarske igrice u vodi uz koje se odlično provodimo kad god imamo slobodnog vremena. Boravak u ovoj kući predstavlja jedinstvenu priliku da se dobro upoznamo”, ističe Darko Lazić.

Spavaća soba u kući Zvezda Granda

“Zastao mi je dah kada sam ugledala prelepu vilu u Utjehi. Svaki detalj u kući namešten je s ukusom i prezadovoljna sam delom koji sam dobila. Svoju sobu oplemenila sam ličnim stvarima koje me podsećaju na moj dom. Ovde se svi osećamo kao prave zvezde jer je sve podređeno našim željama. Za vreme retkih slobodnih dana, vlasnik vile Braca sprema nam roštilj i onda nastaju prave male žurke na kojima se zabavljamo za našu dušu”, priča Svetlana Tanasić.

Paaa, moram priznati da je njima stvarno tamo lepo i da im se isplatio onoliki stres tokom celog takmičenja. :)

Izvor: Story.rs

Povezane vesti

Back to Top