Prati nas

Georgiev opet iznervirao publiku: Vas dvoje ste mi bili patetični

Strastan poljubac na sceni (foto: Screenshot)

Strastan poljubac na sceni (foto: Screenshot)

Sinoćna epizoda Tvoje lice zvuči poznato donela nam je mnogo iznenađenja. Međutim, najveće iznenađenje doživeo je Nikola Rokvić kada se na sceni pojavila njegova verenica Bojana Barović. Publika je bila oduševljena strasnim poljupcem verenika, ali Vlado Georgiev je ima drugačije mišljenje.

Nikola, Ana Grubin i Đoša su imali zajedničku numeru iz mjuzikla Mulen ruž. Pored ova tri takmičara učestvovalo je preko 70 igrača, utrošeno je mnogo materijala da bi se prikazali vetrenjača, vatromet, boje, kostimi… Pred sam kraj nastupa, kada je trebalo da se desi poljubac između Ane i Nikole, usledilo je iznenađenje za mladog Rokvića. Na scenu je umesto Ane izašla Bojana, te je umesto koleginice poljubio svoju verenicu.

Ana i Nikola su bili sjajni kao Satine i Christian (foto: Screnshot)

Ana i Nikola su bili sjajni kao Satine i Christian (foto: Screnshot)

“Ja još ne znam šta se dešava”, rekao je zatečeni Nikola odmah posle nastupa. Pubika je očigledno bila oduševljena ovim romantičnim gestom, ali Vlado je istakao drugačije mišljenje.

“Fantastična scena, fantastički plesači, Đoša najbolji do sada. Pohvale za kompletno naučen deo i mjuzikl. Bravo Nikola, bravo Ana. Ali ovo na kraju sa devojkom je za mene bilo toliko patetično, da to ne smem da komentarišem”, rekao je Vlado.

Da li je preterao sa komentarom? (foto: Screenshot)

Da li je preterao sa komentarom? (foto: Screenshot)

“Pa ti kao čovek koji piše ljubavne pesme, valjda ovo razumeš?”, pokušao je da se odbrani pevač, ali Vlado je samo kratko kroz smeh rekao da piše, ali se ne slika pred kamerama. Ta njegova rečenica se naravno odnosila na njegovu devojku Milicu Samardžiju sa kojim čeka svoje prvo dete, ali je još uvek nije predstavio javnosti.

7 komentara

7 Comments

 1. STARSHIP

  04. 04. 2016. at 16:31

  VLADO G. JE SINONIM ZA BEZOBRAZLUK I DRSKOST

 2. Superstargirly

  04. 04. 2016. at 17:27

  Vlado je toliko bezobrazan da zaista nemam reči. Šta on umišlja da vređa trudnu devojku i Nikolu? Ko je bre on!?!? Dzukac

 3. Niftylook

  04. 04. 2016. at 17:29

  Taj Vlado je sada zaista preterao! Jel on neko merilo pa da tako govori? Pijanac i budala, toliko!

 4. Nikola1

  04. 04. 2016. at 17:34

  Ako on neće da pokaže svoju izabranicu ( koja ga je saterala u ćošak sa detetom) i dete, jel to znači da svi drugi muškaraci koji vole da pokažu ljubav – ne valjaju? E hvala Vlado nek si nam rek’o. Najbolje da pokažemo muskost sa par samara i skrivanjem dece, jer zašto pokazivati ljubav i poštovanje prema tim bićima. Žena i dete…šta su i ko su…

 5. NemanjaMihajlovic

  04. 04. 2016. at 17:37

  Bio mi je cool lik, ali to njegovo izdrkavanje je prevršilo svaku meru. Vredja svakoga i umišlja neko ludilo. Mrš odakle si došao!!!

 6. aaa

  04. 04. 2016. at 20:38

  1. Ove godine žiri samo priča i melje o pjevanju, a zaboravlja se da je ovo TLZP baziram na imitacijama,
  2. Vlado Georgijev nekada faca, danas smarač sa seksističkim i šovinističkim pa čak i homofobnim izjavama
  3. Rađen – Kokić sinoć meni bili baš cool

 7. MAJA

  04. 04. 2016. at 23:35

  A pro po onoga sto je napisao Nebojsa Mihajlovic i to odakle je seljacina
  Georghiev dosao – iz sela Kamernica, Dimitrovgrad, planinstina neka. Glupi Bugarin (izvinjavam se svim pripadnicima Bugarske nacionalnosti!)

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije

Izdvajamo


Reklama

Popularno

To Top