Nina J: ‘Zbog novinara i Roma nisam bacila bidermajer’

Glumica Nina Janković koja se udala prošlog vikenda, otkrila je u emisiji Glamur da su joj novinari, ali i Romi uništili venčanje.

“Jako me je iznerviralo to što su, naravno, ispred crkve, ispred ulaza u crkvu, novinari saletali pitanjima ‘da li si ispunila devojački san?” Iako je zamolila novinare da ne dolaze, ispred crkve, oni to nisu ispunili, što je glumicu dodatno iznerviralo pa je izjavila da su joj pojedini novinari pali u očima i da će, od sada, birati sa kim će sarađivati:

“Pošto sam ja fer i korektna, mislila sam da će, iskreno, biti fer i korektni prema meni. Ako zamolim nešto i ako to ne želim, što onda to radite? Samim tim, su i meni sada pali u očima i znam kome ću sad da dajem intervjue, a kome ne.”

Osim novinara, Nina je imala problem i sa Romima “Ispred crkve sv. Marka, da ima toliko Roma, koji toliko vuku ljude, da im ližu cipele, da žena baca bebu drugima, mislim, meni je to stvarno… Ja ne znam ko to treba i šta treba, da se uradi ali mislim da je to stvarno deo koji ti remeti, uništava ti neke od najlepših trenutaka u životu”.

Glumica je rekla da bidermajer nije bacila zbog novinara i Roma: “Nisam bacila iz dva razloga, to su novinari i Romi, eto kad moram jedno sa drugima da poredim.”

Tračara/Svet

Povezane vesti

Back to Top