Glumila je u Harry Potteru, a sada je poznata kao dvojnica Kylie Jenner

Afshan je glumila u 4. nastavku ‘Harry Pottera’ (foto: Instagram.com/afshanazad)

Glumica Afshan Azad sebe opisuje kao ‘onu Indijku koja je glumila u Harry Potteru‘, ali je u poslednje vreme stekla veliku popularnost na društvenim mrežama zbog svoje neverovatne sličnosti sa rijaliti zvezdom Kylie Jenner.

Afshan je rođena u Velikoj Britaniji, ali je poreklom iz Bangladeša i pet nastavaka popularnog serijala o mladom čarobnjaku glumila je Padmu Patil.

U gilmu ‘Harry Potter i vatreni pehar’ iz 2005. godine (foto: WarnerBros)

Nije, međutim, nastavila da se bavi glumom, već se zainteresovala za šminkanje, te je zbog svoje veštine konturisanja, tamne kose i punih usana, zovu dvojnicom 19-godišnje Kylie.

(foto: Instagram.com/afshanazad)
(foto: Instagram.com/afshanazad)

Njoj, međutim, to veoma smeta. “Ako me još jedna osoba uporedi sa Kylie Jenner, napisala je 28-godišnjakinja nedavno na Twitteru, uz emotikone bombe, noža i pištolja.

Iako ona ne poseduje svoju kozmetičku liniju, na Snapchatu je podelila nekoliko make up tutorijala, a kao ni mlađa Jennerova, ni Afshan nije protivnik plastične hirurgije. “Neka mi neko, molim vas, napravi jagodice kakve ima Benedict Cumberbatch”, našalaila se ona nedavno na Twitteru.

(foto: Instagram.com/afshanazad)
(foto: Instagram.com/afshanazad)

Nakon pojavljivanja u Harry Potteru, 2010. godine dospela je u medije kada je rođeni brat napao zbog toga što njen tadašnji dečko nije bio Musliman. Brat glumice i modela osuđen je tada na šest meseci zatvora zbog toga što udarao i vukao za kosu, a takođe je nazvao ‘prostitutkom’ i naredio joj da se ‘ili uda za Muslimana ili umre’.

(foto: Instagram.com/afshanazad)
(foto: Instagram.com/afshanazad)

Srećom, uspešno se oporavila od ovog napada, i pored lepih fotografija na Instagramu, nadamo se da ćemo je uskoro videti ponovo na filmskom platnu ili malim ekranima.

Povezane vesti