Goca Božinovska priznala da joj snajka Bojana Rodić naređuje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Goca Božinovska otkrila je detalje sa proslave krštenja svog unuka, Zorana Šijana i u kakvim je zaista odnosima sa familijom svoje snajke Bojane Rodić.

„Nama je uvek veselo, nama je svaka nedelja vesela. U nekih pet dana smo se dogovorili, to jest Mirko i Bojana, da krstimo malog Zorana. Danijeli, priji, je bio 50. rođendan i ona je izrazila želju da se mali Zoran krsti na njen rođendan. Nismo hteli da zovemo goste, to je za uži porodični krug, bilo je prelepo. Zlata je član moje porodice, kumovi takođe,“ priča Goca u emisiji „Premijera Vikend specijal“.

„Mirko je noćna ptica, međutim sad, on je toliko skoncentrisan na dete, da mnogo vodi računa. Sladak je! Ovo je najlepša ljubav kad se desi ovako spontano. Sve su na svoju ruku i sve ispade super,“ dodaje Božinovska.

„Kod nas je to kao druženje lepo. Bojana mene ne mora da moli, kad joj se spava ujutru, samo dođe i kaže “Izvolte bako…“, a ja jedva dočekam. Obožavam da ga vodam po Surčinu i šetam. Nemam uopšte osećaj da su mi deca porasla, ali njegov osmeh toliko vredi. Toliko je poseban, ja to dete nisam čula da zaplače,“ dodaje ona.

Osvrnula se i na medijske spekulacije da sa prijateljima iz Titela nije u najboljim odnosima, pa odmah demantovala:

„Oni odlaze u Titel, budu po 5-6 dana, uživaju tamo, imaju svoju prabaku Rosku, ona je divna. Pišu gluposti, moji prjatelji su izuzetni ljudi, mi se poštujemo. Te priče su takve nebuloze, ne treba preterivati. Nekad se stvarno glupo osećam,“ zaključila je Goca.

Progovorila je i o planovima za budućnost:

„Biće svega, čekam da prođe Nova godina. Izdešavale su mi se ružne stvari, gubitak mame, sreća pa je beba ubrzo stigla i ulepšala nam život. Samo da prođe korona, pa da mogu da zapevam i promovišem pesme. Ja se sad najbolje osećam, lepo nosim svoje godine,“ rekla je Božinovska.

POSLEDNJE VESTI