Prati nas

Extra

Goga Sekulić: Karleušu sam prozivala jer su me kolege nagovarale

Jelena: ”Goga nije prva koja se ogrešila o mene zbog drugih”.

Poslednjih godina Goga Sekulić i Jelena Karleuša su se često prozivale preko medija. Pevačice su nedavno zakopale ratne sekire, a Goga kaže da je Karleušu prozivala jer su je nagovarale kolege sa estrade.

”Svađe sa Jelenom su bile davno. Sada me mnogo više boli to što sam pojedinim kolegama sa estrade bila ortak i svađala se s Karleušom zbog njih. Oni mi ni hvala nisu rekli, već su mi okrenuli leđa. Više su me u životu povredili postupci tih mojih lažnih prijatelja nego banalno klinačno prepucavanje sa Karleušom”, izjavila je Goga.

On je dodala i da je svađa sa Jelenom sada prošlost i da je poštuje kao osobu.

”Cenim Jeleninu bliskost i iskrenost, ali očigledno i mudrost, jer je umela da ostavi stvari u prošlosti”, rekla je pevačica.

Ovim povodom se oglasila i Jelena koja je rekla da je oprostila Gogi i da ona nije prva koleginica koja se ogrešla o nju zbog drugih.

”Istina uvek izađe na videlo, pošten i dobar čovek na kraju sve to preživi i pobedi. Gogi ništa ne zameram jer nije jedina koja je otvoreno rekla da me je napadala zbog drugih. Želim joj svu sreću”, rekla je Karleuša, piše Informer.

loading...
6 komentara

6 Comments

 1. Ksenija

  10. 05. 2018. at 11:02

  Gogo znači ostala si sama kao ispušena cigareta, pa ćeš Jeleni oprostiti reči da će tvoja beba ličiti na ponija???? Ti visoka a tvoji partneri niži od tebe…znači pre si bila dno a sada ti dno probila i pala u ništavilo. Srećno ti bilo!!!

 2. KRSTINJA

  10. 05. 2018. at 11:46

  GRDANA OCE MALO REKLAME PREKO KRLJEEE

 3. Roxy

  10. 05. 2018. at 12:21

  Aaaaaaaa, mukica mucena. I mislila sam da svojim mozgom ne razmislja a sada je to i dokazala. Sutra ce isto i o Divči, nagovorila me, i tako u krug. Jadno, bedno, i licemerno. Cemu lazi, valjda istina boli ?

 4. Ana

  10. 05. 2018. at 15:17

  GORDANA JADO, JADNA. MISLIŠ DA ĆEŠ NAPUNITI ARENU SAD KAD SI SE POMIRILA SA KRLJOM? HA HA HA GLUPA ŽENOOO

 5. Tanja

  10. 05. 2018. at 20:54

  Gogo, imaj m… pa reci javno zbog koga si pljuvala JK ;) Prvo Mira Skoric, sad Goga… hm… Ostade samo jos Vidicka ;)

 6. Julija

  13. 05. 2018. at 05:19

  A ti, jadna, naivna pa te drugi nagovorili!? Nije te povredilo to sto ti je rekla da će ti dete liciti na konja nego si ti bila ljuta na nju zbog drugih. I šta si očekivala, da ti neko napise zahvalnicu zato sto si se branila od Krmeljuse? Ispala si mnoooogo glupa.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top