Prati nas

Bizarno

Goga Sekulić na meti manijaka: Uznemiravao je telefonom

Javne ličnosti se često susreću sa obožavaocima koji prevazilaze sve granice pristojnosti i ukusa, pa često zadiru previše u privatnost svojih miljenika.

Baš takav scenario, doživela je naša popularna pevačica Goga Sekulić od jednog fana koji joj nije dao mira.

“Čovek je negde nabavio njen broj i nije prestajao da joj piše. Iako mu Goga nije odgovarala na udvaranje, on nije prestajao. Neprestano joj je pisao da je gleda, da je prati, kako je lepa i da mu se sviđa. Goga nije znala kako da izađe na kraj sa tim uznemiravanjem, strahovala je i za sebe,” kaže dobro obavešteni izvor, a piše Pink.

Sekulićeva je i ranije imala iskustva sa obožavaocima koji su previše toga dali sebi za pravo, ali ovakav slučaj još nije doživela. Manijak je pevačici prvo pisao na društvenim mrežama, a onda je nabavio i njen broj.

“Nekoliko puta ga je zamolila da prestane sa porukama, ali ništa nije urodilo plodom. Na kraju je odlučila da je najlakše da promeni broj i tako okonča ovu nepodnošljivu situaciju.”  dodaje izvor.

Goga Sekulić je potvrdila ove navode.

“Da, tačno je. Bilo je veoma neprijatno. Dobijala sam na desetine poruka u toku dana. Zaista je preterao. Ja inače ne volim da pišem poruke ni sa svojima jer sam u gužvi. Prvo sam pokušala na lep način da ga iskuliram, a na kraju sam mu rekla da me ostavi na miru i promenila broj. U jednom trenutku sam čak razmišljala i da ga prijavim policiji jer je postalo nepodnošljivo. Na svu sreću, poruke su prestale kada sam promenila broj telefona. Ne znam ko je to ni ko mu je moj broj dao, ali nadam se da se više neće ponoviti,” potvrdila je Goga.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top