in

Grand: Ćeranićima otkaz, Stanković ostaje pošto nema novca da vrati dug!


Milena Ćeranić, Nemanja Stevanović i Milan Stanković, koje su čelnici Granda stavili „na led“ do početka nove sezone, svoj status u diskografskoj imperiji saznaće iz novina. Naime, kako Kurir otkriva, Ćeranićima će se Grand zahvaliti na saradnji, a Milan Stanković će morati da ostane deo Grand porodice, pošto ne može da otkupi svoju izvođačku slobodu.

Milena i Nemanja više nisu deo Granda, ali će dobiti mogućnost da snime album za City rekords. Čelni ljudi Pinka su osetili neku vrstu odgovornosti zbog javnog blamiranja Ćeranića, pa će im zato pružiti mogućnost da snime album za njihovu produkciju. Bez obzira na to što oni Mileni i Nemanju ništa ne duguju, ipak su odlučili da im ljudski pruže mogućnost da nastave muzičke karijere. Sa druge strane, Stanković je doveden pred svršen čin, jer nema novca da „kupi“ slobodu, pa će i narednih godina morati da brani boje Granda“, izjavio je izvor blizak produkciji.

Inače, dug Milana Stankovića procenjen ne na 1.200.000 evra, što mladi pevač nikako ne može da vrati produkciji, te će biti primoran da ostane u Grandu i povinuje se, po mišljenju nekih, robovlasničkom ugovoru koji je potpisao.