Grandovka Jelena Jovanović – tuča u školi

Zvezde Granda ne prestaju da nas šokiraju svojim tinejdžerskim skandalima. Ovog puta tuča u školi i na snimku – Jelena Jovanović. Posle nekoliko dana traganja, konačno sam uspela da se dočepam famoznog snimka na kome Jelena čupa drugarici iz škole čitav pramen kose iz glave. Postavila sam ga na YouTube samo za vas.
Jelena Jovanović samouvereno tvrdi da su joj svi u školi zavideli što je najlepša i najpametnija sa svim peticama, pa je to i razlog što ju je očerupana devojka napala. Poznavajući atmosferu u srednjoj, meni se čini da je razlog i konkretniji -npr. najslađi dečko u školi koji bira lepu Jelenu umesto dotične devojke. Klasična „e, znaš, bilo mi je lepo s tobom ovih nedelju dana, ali meni je samo Jelena u glavi“ priča.

11 Responses

  1. Vi ste ljudi debili. Kako mozete tako da pricate o nekom koga ne poznajete? Devojka je extra,pre svega dobar je prijatelj i nije uobrazena…….. Vas problem je u tome sto ste ljubomorni na nju:-) ona je najbolja,a vi crknite od muke!

  2. xaxaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
    niko normalan ne bi bio ljubomoran na tu seljacku swinju……kurwa….kao izbacila ,,atribute,,pa se pravi macka….a i……….ko je nju primio da pewa za narod…??????!!!?!?!?!?!

  3. uzas ako je ova pjevala uzas… katastrofa…. ja se bavim muzikom ovo nije ni P od pjevanja……

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI