Prati nas

Događaj

Groznica digitalne večeri

Digital Night koktel

Digital Night koktel

Digital Night, veče posvećeno digitalnom marketingu i primeni tehnologije u ovom domenu, održano je sinoć u ekskluzivnom Clubu Reset, elitnom prostoru blizu Novog Sada. Sam događaj je okupio mnogobrojne poznate i uticajne ličnosti iz sveta digitalnih i društvenih medija, kao i javne ličnosti, sportiste, glumce, novinare i blogere.

Od poznatih su prisustvovali Gordana Čomić, Vesna De Vinča, miss Srbije Milica Vukliš, glumac Bojan PerićTatjana Vojtehovski, Milan Strongman Jovanović, Dejan Ćirjaković Boškić i Dimitrije Banjac Čvarkov iz Državnog posla, kompozitor i muzičar Ognjen Radivojević i mnogi drugi.

Voditeljka programa bila je Aida Alilović, koja je najavila veče zanimljivih aplikacija, sjajnu muziku i odličan provod. Prisutni gosti su mogli da isprobavaju različite digitalne aktivacije koje su se nalazile u različitim zonama na otvorenom prostoru Cluba Reset. Aktivacije kao što su Kinect tehnologija su nudile mogućnost simultanog igranja Svetskog prvenstva u fubalu i upravljanje objektima pomoću pokreta na platnu, dok je Augmented Reality aktivacija prenosila kreativan sadržaj sa postavljenih postera putem posebne mobilne aplikacije događaja.

Voditeljka programa - Aida Alilović

Voditeljka programa – Aida Alilović

Pozitivni buzz među prisutnima i na Tviteru i Instagramu pokrenula je nagradna igra Digital Might, prikazivana na velikom ekranu tj. Media Wall-u, a podrazumevala je snimanje i share-ovanje zanimljivog sadržaja sa događaja kroz naloge korisnika na ovim društvenim mrežama. Najaktivniji učesnici bili su nagrađeni Nike opremom i wellness vaučerima koje je omogućila Hotel Galerija.

Tokom večeri, prisutni su uživali u akustičnom repertoaru pop cover benda Katy B Good, a nakon kojih je nastupala prelepa Lena Kovačević sa svojim pratećim bendom i tako upotpunila veče muzikom posebnog  senzibiliteta. Vrhunac večeri bilo je proglašenje pobednika koji je osmislio najkreativniji naziv za Digital Night koktel, specijalno napravljen za ovu priliku, a dobro raspoloženje se nastavilo i tokom Digital Night Smirnoff Party-ija kada su se smenjivali najveći hitovi sa domaće i svetske scene.

Lena Kovačević

Lena Kovačević

Najveći utisak koji su prisutni poneli sa ove večeri, je uspešno povezivanje aktivnosti u realnom svetu sa njihovim predstavljanjem u digitalnom svetu, na društvenim mrežama. Ovaj inovativni koncept marketinga koji pruža ogromne mogućnosti u kreiranju korisničkog doživljaja i pretvaranju korisnika društvenih mreža u učesnike u prenošenju marketinških poruka u multimedijalnom okruženju, predstavljen je kroz lično iskustvo prisutnih što je i bila ideja vodilja digitalne agencije Homepage kada je organizovala ovaj događaj.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Događaj

To Top