Search
Close this search box.

Nove Pampers pelene ostavljaju roditelje da se pitaju: ‘Gde je sva tečnost nestala?’

(foto: PR)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)

Pampers otkriva nove i unapređene Baby-Dry pelene koje sada sadrže 3 upijajuća kanala dizajnirana tako da se beba ujutru probudi jednako suva kao što je bila veče pre, sa što manje vlažnosti nekupljene tokom noći.

Roditelji ulažu dosta ljubavi i brige kako bi svojoj bebi obezbedili kvalitetan san noću – to uključuje nežni poljubac za laku noć, mekanu i čistu postelju, nežnu pidžamu i udobnu pelenu zahvaljujući kojoj će ostati suva – ali se bebe ujutru bude sa mokrom i punom pelenom, što nikome nije zabavno! Prema rečima dr Julke Damljanović, pedijatra i neonatologa, mokra i glomazna pelena može uticati na bebin san. “Bebe provode skoro pola svog vremena spavajući a tokom noćnog sna im je najpotrebnija pelena. One nose pelenu i po 12 sati noću koja treba da apsorbuje čak i do 2-3 popijene flašice mleka. Povećano mokrenje tokom noći znači da je još važnije da beba ostane suva i da joj bude udobno, kako bi se očuvao kvalitetan san koji može biti prekinut zbog natopljene pelene, a koji je veoma važan za zdrav razvoj bebe.”

(foto: PR)

Novi Pampers Baby-Dry ima 3 upijajuća kanala koji omogućavaju da beba ostane suva i do 12 sati tokom noći. Zato pozivamo sve roditelje da probaju Novi Pampers Baby-Dry tako što će nas kontaktirati putem http://www.detinjarije.com/baby-dry-izazov/ a mi ćemo vam poslati celo pakovanje Pampers Baby-Dry pelena. Podelite sa nama vedeo ili sliku uz vaše iskustvo o korišćenju naših pelena. Roditelji će otkriti kako inovativna tehnologija omogućava da njihova beba ostane suva i zapitaće se „gde je sva tečnost nestala“ dok vi i vaša beba uživate u suvom jutru!

POSLEDNJE VESTI