Hakeri prete reperki: Objavićemo tvoj privatni snimak!

Pevačice su na "ratnoj nozi" još id početka decembra
Pevačice su na “ratnoj nozi” još id početka decembra

Kontroverzna reperka Iggy Azalea našla se na meti anonimne hakerske grupe koja preti da će objaviti njen privatni video snimak ukoliko se javno ne izvini pevačici Azeali Banks.

Azalea, koja tvrdi da su ovo prazne pretnje i da takav snimak ne postoji, od početka decembra vodi online rat sa Banksovom. Do svađe ove dve muzičke zvezde je došlo nakon što je Banksova iskritikovala Azaleu zbog nezainteresovanosti za položaj crnaca u društvu.

Azalea je u petak putem Twittera poručila pevaćici da je za neuspeh njene karijere odgovorna ona sama.

“Specijalna poruka za Banksovu! Postoji veliki broj crnih umetnika koji su vrlo upešni u svim muzičkim žanrovima. Uzrok tvog neuspeha je tvoj loš stav, to što nisi sposobna da preuzmeš odgovornost za sopstvene greške, to što maltretiraš druge i ne umeš da se kontrolišeš”, napisala je Iggy.

Svađa dve pevačice se nakon ove poruke nastavila, a anonimni korisnik Twittera stao je u odbranu Banksove, otvoreno zapretivši Iggy.

“@IGGYAZALEA, imaš tačno 48 sati da se javno izviniš @AzealiaBanks. Izdala si crnačku kulturu, uvredila mnoge svojim neodgovornim ponašanjem. Postoji jedan tvoj seksi snimak, a sigurno ne želiš da on dospe u javnost, zar ne?”, napisao je anonimni korisnik.

Ubrzo nakon objavljivanja ove preteće poruke, profil nepoznatog korisnika je obrisan.

Povezane vesti

Back to Top