Prati nas

Bizarno

“Holivudska diva” Marija Karan napravila skandal na snimanju serije

To što nije uspela da napravi karijeru u Holivudu, Mariju Karan ne sprečava da se ponaša kao da je upravo stigla sa snimanja visokobudžetnih filmova.

Srpska glumica je za potrebe kriminalističke serije u Srbiji snimila scenu u kojoj je potpuno naga, ali je došlo do sukoba između nje i reditelja jer su krupno snimili deo tela koji ona nije želela da istakne.

“Ideja je bila da se snimi scena u kojoj će Marija pokazati svoje telo otpozadi i u prvom trenutku produkcija je imala predlog da se uzme dublerka da se glumica ne bi ogolela pred kamerama, ali je Marija sama rekla da za tim nema potrebe i da će ona to uraditi bez problema. Kada je snimljena intrigantna scena, glumica je odmah tražila da je pogleda i lično se uveri kako to zapravo izgleda, i tada je nastao opšti haos,” pišu domaći mediji.

“Čim je pogledala scenu, počela je da viče i da pravi paniku zato što joj je kamerman snimao noge u krupnom planu, a posebno celulit. Ona je očekivala da ti kadrovi neće biti toliko krupni. Istog trenutka je tražila od reditelja da se te scene izbace i postavila je ultimatum da u suprotnom neće učestvovati u seriju. Nakon brojnih pregovora i ubeđivanja, dogovoreno je da glumicu zameni dublerka da ne bi bilo daljih problema jer je to jedna od bitnih scena koju nisu želeli da izbace,” prepričava izvor koji je bio na licu mesta.

Marija Karan u seriji “Pet” koja će se prikazivati na RTS-u tumači lik Aleks, uspešne žene koja je spremna da uradi sve zarad slave i bogatstva pa iz tog razloga upada u kriminalističke vode koje joj donose prednosti, ali i opasnost.

Na početku snimanja serije Marija je izjavila da će njena harizma doći do izražaja.

4 komentara

4 Comments

 1. Srbin iz Norveške

  30. 09. 2017. at 18:41

  Ode džiberana preko bare i odmah pomisli da je uhvatila Boga za bradu. Jede lošu i jeftinu hranu, gomila celulit i reditelj treba da joj to popravlja kamerom!? zato takva-kakva je i ne može da napravi karijeru koju tako silno želi! Nema bez žrtvovanja ništa, bolje da gladuje nego da jede američko smeće iz marketa i restorana za običnu raju!

 2. kleo

  30. 09. 2017. at 19:24

  ove, koji nesto i rade, bez obzira sta ti mislila o njima, stavljas pod navodne znake, a samoprozvane dive cije je iq i daljenadvocifrenom, dizes na pijedestal. ih, kakva su vremena dosla, da se covek zabrine za socio/kulturoloske/moralne vrednosti….

 3. bbbbb

  30. 09. 2017. at 22:23

  Ne izgleda mi ona da ima celulita ,gde je ta slika sa celulitom mislim da je ovo pravi trac ona je meni bas OK.

 4. Anonimus

  01. 10. 2017. at 01:32

  Da kleo, upravo tako.. a inace svaka glumica ima celulit, kao i “obicne” zene, i ne uzimaju dublerku zbog toga, vec ako ne zele da se skidaju. Celulit se “pegla”. Tako da je ovo glup trac.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top