Prati nas

Bizarno

Horor na Farmi: Isterivanje đavola iz deteta

vendi-farma-naslovna

Vesna Vukelić Vendi (Foto: Screenshot)

Farmerka Vesna Vukelić Vendi objasnila je svom saigraču Lepom Mići da mora da izgovara molitve kako bi se sačuvala od đavola.

“Sto pedeset puta moram da izgovorim tu molitvu u toku dana! Nekom je to mnogo, pa je podeli na tri puta po pedeset. To je moja molitva, moj glogov kolač”, pričala je pevačica Mići. Da bi potom ispričala mrtva ozbiljna pravu horor ‘istinitu’ priču – isterivanje đavola iz deteta.

“Kada su pitali kada je poslednji put čitao molitvu, demon iz njegovog stomaka je progovorio ‘davno je to bilo'”, pričala je Vendi.

Međutim, Lepi Mića se nije dao prevariti pa je rekao da on nije šišarka, dok je Maja Nikolić objasnila Vukelićevoj da samo njih dve mogu razumeti te priče.

Poslušajte i vi ovu jezivu priču:

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. daca

    19. 12. 2015. at 15:50

    Vendi je posrnula na svim poljima i pokušava da se iskupi. Vernici se ne ponašaju kao ona na vašarskim šatorima i skrenula je mnogo sa puta pravoslavlja. Žena ne zna gde udara a čita tamo knjige koje ne razume. Sveštena lica izučavaju bogosloviju godinama i tumače je i to treba znati , voleti i umeti. Ova pojma nema , posledica alkohola, verovatno i droge…Tako se vernici ne ponašaju. Čim ne zna o čemu da priča, počne tumačiti stvari o kojim pojma nema . Džaba joj ikone, biblije i molitvenici , kad dođe do alkohola i opije se, igra po stolovima polunaga, razvratno se ponaša i ona je sve samo ne vernik. Ona je bogohulnik koji se sa đavolom sastaje.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top