in

I Marija Šerifović napušta Zvezde Granda?


Već je najavljeno da će Jelena Karleuša zbog smrti majke Divne Karleuše napraviti dužu pauzu i propustiti naredne epizode Zvezda Granda, a prema novim pisanjima domaćih medija, na sličan korak se odlučila i Marija Šerifović.

Naime, pisalo se da Marija navodno planira da napusti ovo takmičenje čim se završi tekuća sezona zbog drugih obaveza.

„Sva ta snimanja Zvezda Granda su mi mnogo naporna, jer mi je ovo već četvrta sezona kako sam u takmičenju. U nekom narednom periodu imam neke druge planove, koji će zahtevati da manje vremena provodim u Beogradu. Zbog toga ne znam da li ću moći da uskladim sve te obaveze sa snimanjem emisija“, izjavila je pevačica za Hit, pa je dodala da će konačnu odluku doneti nakon razgovora sa Sašom Popovićem.

Ipak, ispostavilo se da je u pitanju netačna vest, jer je celu priču demantovao Grand.

Kako su pojedini mediji objavili da Marija Šerifović napušta Zvezde Granda, te više neće kao član zirija sedeti u stolici najpopularnijeg muzičkog takmičenja, najoštrije demantujemo ovakve natpise. Reč je o potpunoj neistini, koja ima za cilj čist senzacionalizam, te pravljenje pometnje među kandidatima, kojima je ova vrhunska pevačica mentor. Dakle, Marija Šerifović ne napušta takmičenje, niti je to ikada bila tema razgovora. Ponosni smo na naš žiri i ne dozvoljavam da se njihova imena i prezimena dovode u vezu sa neistinom.”

Inače, Marija je pre naglašavala da želi da napusti ovo takmičenje. U njenom planu je bilo da prestane da snima Zvezde Granda nakon prošle sezone, ali se predomislila kada je čula novitete koje je Saša spremio za ovu sezonu.