Search
Close this search box.

Iggy Azalea progovorila o navodnoj svađi sa Britney!

Demantovala glasine da su u svađi (foto: Wenn)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Demantovala glasine da su u svađi (foto: Wenn) Nakon što je postala glavna tema svih internet portala zbog navodnog pljuvanja pop zvezde Britney Spears, australijska reperka Iggy Azalea razjasnila je stvari preko svog Twitter profila.
Nesporazum je nastao kad je Iggy, u odgovoru na pitanje koji je razlog što je njihova duetska pesma Pretty Girls prošla loše na svetskim top-listama, rekla „Teško je stvoriti hit bez promocija i nastupa na televiziji. Nažalost, ja sam samo gostujući izvođač. Uživala bih izvodeći je. Imala je dobar start, ali bez promocije nije bilo moguće da postane hit“. Reperka je juče objasnila da nije mislila ništa loše na račun koleginice, ali to izgleda nije pomoglo i odmah su krenule priče o navodnoj svađi između ove dve zvezde. U seriji tvitova, Iggy je rekla šta misli o celoj situaciji. Ona je napisala: „Nisam iznenađena, ali sam tužna što mediji pokušavaju da izmisle svađu izmeđi mene i Britney. I dalje smo prijatelji i nisam rekla ništa loše o njoj. Da li to što želim da promovišem pesmu čini od mene negativca? Mislim da mediji uvek žele da stvore svađu među ženskim izvođačima. To me vređa kao ženu. Žene bi trebalo da imaju svoje mišljenje koje slobodno mogu da iskažu. Mi smo umetnice i ovo nam je posao. Nismo zle devojke“.
(foto: Tracara.com)
(foto: Tracara.com)
(foto: Tracara.com)
(foto: Tracara.com)
Ovi tvitovi su usledili nakon što je Britney napisala „Jedva čekam da se vratim u Vegas. Zahvalna sam što imam koncerte do kraja godine kojima mogu da se radujem“. Mnogi su mislili da ona ovime ustvari proziva Iggy, čija turneja je nedavno otkazana. Britney se posle ovoga nije oglasila.

POSLEDNJE VESTI