‘Igra prestola’: Umro jedan od glavnih likova!

Ovo je kraj za Jona Snowa (foto: Wenn)

Ovo je kraj za Jona Snowa (foto: Wenn)Svi fanovi ove popularne serije sa strahom i uzbuđenjem očekuju poslednju epizodu svake sezone jer je postalo jasno da od producenata možemo da očekujemo bukvalno sve. Ni poslednja epizoda pete sezone nije izuzetak jer je jedan od omiljenih likova umro.

Jon Snow se poslednji put pojavio u ovoj seriji. Glumac koji tumači, to jest, koji je tumačio jednu od glavnih uloga, Kit Harington, potvrdio je da se neće vratiti naredne godine. Dok su fanovi tugovali na Twitteru, Kit je za časopis Entertainment Weekly rekao: “Jedva čekam da vidim reakcije publike. Nadam se samo da neće biti neke tipa ‘Hvala Bogu da ga više nema'”. Iako je bilo priča da je glumac potpisao ugovor za sledeću sezonu i da se sa producentima dogovorio o plati, Britanac potvrđuje da je zaista došao kraj za lika koji je tumačio.

Jedina stvar koja je glumcu zasmetala jeste to što Jon Snow nije otkrio ko mu je majka. Iako mu izlazak iz serije neće biti lak, Kit je zadovoljan poslednjom scenom koju je snimio. “Volim to što je Olly bio taj koji me je ubio. Volim kako se cela priča o Thorneu završila. Sve se završilo na pravi način.”

Povezane vesti