Prati nas

Šokantno

“Imam tumor na mozgu, ali neću da se operišem!”

Sheryl-Crow

Sheryl ponovo otkriven tumor

Poznata pevačica Sheryl Crow poslednjih godina ima puno zdravstvenih problema. Nakon što je pobedila rak dojke, otkriveno joj je da ima tumor na mozgu!

Pevačica ipak kaže da ne žali da ga odstrani, da joj ne bio ostao ožiljak. Sheryl je objasnila da je u pitanju benigni tumor koji ne raste i koji ne ugrožava previše funkcije mozga, iako je sam rak otkrila kada je otišla na kontrolu zbog lošijeg pamćenja.

“Pregledam se svakih šest meseci i do sada se tumor nije menjao. Ako bude, ići ću na radijaciju, ali to nikako ne želim. Ne želim ga  odstraniti, jer ne želim da mi ostane veliki ožiljak. Trebalo bi da tumor ostane iste veličine”, iskrena je Sheryl.

 

Redakcija Tracara.com

loading...
Pročitaj ceo tekst
8 komentara

8 Comments

 1. -

  07. 02. 2014. at 10:23

  Sigurno si zaboravila kje imaš muža?Šalim se da ne bude kakva zamjera.

 2. Marko

  07. 02. 2014. at 10:44

  Ova predivna i talentovana zena stvarno nema srece. :( Pobedila je kancer dojke, a sad ovo… Jos pre 2-3 godine je objavila na koncertu da ima tumor na mozgu, nakon sto je zaboravila pesmu.

 3. ...

  07. 02. 2014. at 11:20

  Jedno je da je rekla da ne zeli operaciju jer su male sanse da prezivi ili slicno, ali da nece jer ce joj ostati oziljak odnosno zbog same estetike, pa pretera ga.

 4. Marko

  07. 02. 2014. at 11:35

  Nije tacno da je to rekla.To su mozda preneli neki tabloidi, ali oni koji je prate znaju da nije… Tumor je benigni i nece metastazirati na druge organe, a ako raste, raste vrlo sporo i moze se tretirati i nehirurskim metodama. Ima malo dete i sigurno bi se da joj je zivot ugrozen operisala. Ima ga vec nekoliko godina i jedini problem koji ima je povremeno losa memorija. Zahvat je komplikovan i nikome ne bi bilo svejedno da mu cackaju po mozgu. Ako ne daj Boze bude bilo potrebe, sigurno ce uciniti sve sto treba.

 5. Ganev

  07. 02. 2014. at 13:43

  volim ove pacenike sto komentarisu ko da piju kafu sa ovom rugobom svaki dan!

 6. @Ganev

  07. 02. 2014. at 13:56

  Ne sekiraj se, sigurno će uskoro Seka Aleksić objaviti novu kolumnu, ili Maja Nikolić novog verenika, pa ćeš imati i ti čemu da se raduješ i šta da komentarišeš, na svom nivou, naravno.

 7. Ganev

  07. 02. 2014. at 16:14

  Naravno Zuhra i Nikoliceva su mi omiljene!

 8. Lepi

  10. 02. 2014. at 19:08

  Evo dokaza neki su talentovani i ljepi a ništa im neide na ruku kad uporedite naprimjer JK sa njom njo ipak ide na neki način sve.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top