Prati nas

Bizarno

Influenserke u raljama elitne prostitucije: Na Instagram nam šalju nepristojne ponude!

Nije neobična pojava da influenserke s Instagrama dobijaju privatne poruke svakakve prirode, ali ono što je iznenadilo reality zvezdu Rosie Williams jeste ponuda za seksualne usluge.

Kako objašnjava bivša učesnica britanskog reality programa Love Island, njoj se nedavno obratio jedan muškarac iz Dubaija s namerom da izvrši “važnu transakciju”. Ponudio joj je više od 110.000 eura, kao i odeću i torbe, u zamenu za njeno društvo.

“Ili nam toliko dobro ide da ne moramo da prihvatimo ponude, pa ih i ne spominjemo, ili smo to već uradili s njima, ali nas je sramota”, govori Rosie.

Tyne-Lexy Clarson, također učesnica Love Islanda, otkriva da joj je nuđena novčana kompenzacija za seksualne usluge.

Dobijala je ponude i pre pojave u reality programu kada je imala svega 19 godina.

Prvobitno su joj želeli da joj plate oko 25.000 eura za večeru uz piće, ali joj je po učešću u reality programu stigao mail od jedne agencija koja joj je ponudila 60.000 eura za pet noći u Dubaiju. Uz novce i raskoš išao bi i ugovor o poverljivosti koji bi je sprečio da otkrije što je bila prisiljena tamo raditi.

Tyne-Lexy je odbila bezobraznu ponudu, ali se sada brine za influenserke u usponu koje bi prihvatile sve u zamenu za “život na visokoj nozi”.

Ne obraća se uvek bogata gospoda lično – nekada imaju zastupnike koji ugovaraju seks u njihovo ime.

Žena koja koristi lažno ime Isabel otkrila je za jedan britanski medij da joj se obratio deset godina stariji čovek. On je imao fetiš da bude finansijski dominantan nad partnericom pa je Isabel poklanjao torbe u iznosu od nekoliko stotina eura.

Njihova razmena nastavila se još 18 meseci kada se muškarac ponudio otplatiti joj dug u iznosu od skoro 6.000 eura. Zauzvrat je želeo da je odvede u krevet.

Za nju ova razmena dobara nije bila isto što i prostitucija, već ciljana veza koja se s vremenom razvila.

“Reč je o elitnoj prostituciji. Jeziva je sama pomisao da su mi se obratili. Takve poruke je sigurno dobilo još nekoliko hiljada lijepih devojaka na Instagramu”, kaže Clarsonova.

Rob Cooper, agent koji zastupa poznate, tvrdi da i muškarci sličnog statusa na Instagramu dobivaju ovakve ponude.

On predlaže društvenim mrežama da naprave nešto po pitanju stavljanja odgovornosti na onoga ko takve poruke šalje, što bi se, po njegovom mišljenju, postiglo vezanjem profila za putovnicu vlasnika ili njegov jedinstveni matični broj građana.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top