Ispovest ličnog asistenta Kylie Jenner (VIDEO)

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Slava sa sobom nosi puno obaveza i privilegija, neke zvezde ponašaju kao “obični” ljudi, a neke dobro koriste svoj status i njihovi asistenti imaju pune ruke posla. Kylie Jenner je najtraženija modna ikona godine, budući da ima previše obaveza za neke je zadužena i njena pomoćnica Victoria Villarroel. Posao ličnog asistenta slavnih ličnosti jeste glamurozan i zanimljiv ali ponekad i zamoran.

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on

Kao i svaka holivudska zvezda, tako i Kylie ima zastrašujuće zahteve, barem ako je verovati ličnim asistentima Victoria radi već godinu dana za rijaliti zvezdu, kao asistenkinja, a za Kris Jenner’s kompaniju radi već pet godina i samim tim je postala i njihova desna ruka.  “Jednom, bile smo u njenoj sobi i rekla mi je ‘Zatvori vrata. Želim da ti ispričam svoje najdublje tajne‘, “ priseća se Victoria.

U GUYS IM ENGAGED @makeupbyariel A photo posted by victoria villarroel gamero (@victoriavillarroel) on

Victoria je nedavno otkrila deo svojih “muka” koje je svakodnevno očekuju: “Kylie me svako jutro pita za isti šejk i ja je uvek pitam koji ukus želi, a ona mi kaže da bi to trebalo da znam! I nema šanse da bi ga pila ukoliko je isuviše topao ili je neko dirao slamčicu. Jedno veče mi je rekla da sutra želi da jede jabuku. Kada sam joj sutradan donela jabuku, rekla mi je: ‘Odakle ti to da uopšte želim jabuku?!'”, izjavila je desna ruka rijaliti zvezde.

go to Kylie’s app to see more ? A video posted by victoria villarroel gamero (@victoriavillarroel) on

Povezane vesti

Back to Top