Search
Close this search box.

Istina o „zloj maćehi“ Ceci: Oglasila se Arkanova ćerka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sofia Van Pottelsberhe, ćerka je Željka Ražnatovića Arkana i socijalne radnice koja je o njemu vodila računa dok je bio u belgijskom zatvoru.

Sofia je napisala knjigu „Arkanova ćerka“ na holandskom jeziku, ali uskoro bi knjiga i u Srbiji trebalo da ugleda svetlost dana.

U razgovoru za najnoviji broj Sveta, Arkanova ćerka otkrila je detalje iz knjige koju je napisala, ali i neke pojedinosti o porodičnim odnosima, koje javnost do sada nije znala.

„U Srbiji sam poslednji put bila 2020. godine, na očevom parastosu. Posle je bila korona i nisam mogla da prisustvujem. Tada sam se videla i sa Cecom, ali smo razgovarale smo vrlo kratko. Već neko vreme tražim da sednem sa njom i da razgovaramo. Možda nismo u krvnom srodstvu, ali jesam sa njeno dvoje dece Veljkom i Anstasijom. Imamo više toga zajedničkog, nego što oni znaju,“ rekla je Sofia, a onda se dotakla priče oko nasledstva.

„Nikada nisam imala priliku da pričam sa njom oko nasledstva. Volela bih da jednog dana možemo da razgovaramo o tome, jer ne znam kakvi su srpski zakoni. Ja sam otvorena i transparentna osoba i ne bežim od toga, ali to bi bio iskren i lep razgovor. Ona me uvek može pozvati,“ rekla je Arkanova ćerka. Sve mora sudskim putem i to su veoma duge procedure. Pogotovu što živim u Belgiji i ne govorim srpski jezik, nije lako,“ zaključila je Sofia.

„Od svađe nema koristi, samo otvorena komunikacija i međusobni razgovori. Nadam se da ću jednog dana dobiti što mi pripada, za sada ništa nisam dobila, ali neću odustati. Ako nešto padne s neba prihvatiću to obema rukama,“ rekla je Arkanova ćerka, demantujući priče da se sa Cecom sukobila oko nasledstva.

Na pitanje o tome da li je u kontaktu sa nekim od braće i sestara Sofia je rekla:

„Ponekad pošaljem poruku Anastasiji kada objavi nešto na Instagramu o svojoj muzici. Ali takođe i nju poznajem samo preko društvenih mreža. Jedino sa bratom Mihajlom imam češći kontakt, ali više ne pričamo o prošlosti. Svako ima svoj život. Svakog poštujem. Cenim porodicu i rastužuje me kada primetim da to uvek dolazi samo sa jedne strane,“ priznala je Arkanova ćerka.

Arkanova ćerka s Cecom je nekada imala drugačiji odnos

I dok se sada ne viđa i ne čuje sa braćom i sestrama, ni sa Cecom Ražnatović, poslednjom suprugom svog oca, dok je Arkan bio živ nije bilo tako.

„Moj otac je imao veoma jaku ličnost, odmah sam videla na koga sam. Upornost, pričanje kako jeste… On je mnogo voleo svoju decu, ja takođe! Često smo pokušavali da provodimo vreme zajedno, ali to nije tada uvek bilo moguće jer je on imao puno posla „braneći svoju zemlju“.

„Kada je bilo moguće, kvalitetno smo provodili vreme, izvodio me je napolje, išli smo na skijanje na vodi ili me učio da pucam, jeli smo sladoled ili išli u kupovinu. Sve stvari koje svaki otac treba da radi sa svojom decom. Volela sam da ga viđam, mada mi se tada i Ceca jako dopadala jer smo mogle da radimo ženske stvari zajedno,“ otkrila je Arkanova ćerka.

POSLEDNJE VESTI