Search
Close this search box.

Ivana Šašić objavila PORUKE koje je muž slao švalerki: „Posle deset dana joj je pisao da je voli!“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Ivana Šašić je nedavno podnela papire za razvod braka nakon što je supruga uhvatila u prevari.

– Dobro se osećam, mirna sam, okej sam, povređena jesam, razočarana jesam. Prevaru ne smatram kao bauk, pa možda bih i prešla, da je bio intiman čin njih dvoje, pa kao ne znam, možda bih prešla, ali ljudsku izdaju ne praštam. On mi se kleo da od toga nema ništa, da mu je to neko namestio i sve ovo vreme on pokušava da se pomirimo, i poruke, i zvanje, i pisanje, ali ja sam samo htela da budem čista sama sa sobom. Ja sam se čula sa tom gospođom, protiv nje nemam ništa, ona ništa nije kriva. Ja sam je zamolila da mi pošalje njihove prepiske, on se i dalje kune da to nije njegovo i da te prepiske on nije pisao, a sa druge strane, ko će znati kako on piše, bolje od mene? Ja znam da je on pisao te poruke. Kroz ovaj pokušaj pomirenja sa mnom, meni samo pozli, jer mi šalje iste poruke kao i njoj! Ja sam stavila tačku, jednostavno ne možeš nekome od deset dana poznanstva i veze reći da ga voliš, a posle toga kada te neko uhvati u toj prevari, da pokušavaš da se pomiriš sa ženom sa istim tim rečima – govori Ivana za Republika.rs i dodaje:

– Pokušala sam da pričam sa njim, da shvati i da se pomirimo, te aveti i poruke napisane bi u mojoj glave bile konstantno. Brak kao brak nije bio ni savršen, ali ni najgori, imali smo uspona i padova, ali smo bili jedno uz drugo. Ne mrzim ga i nikada neću, neću ga pljuvati, neću ništa loše govoriti o njemu, jer bi pljunula na sebe i pet godina, jer je on bio moj izvor! Ovde su mi papiri za sporazumni razvod braka, on ne pristaje, ali se nadam da će potpisati danas, sutra, da ćemo to lepo i na miran način da rešimo. Nemamo zajedničku decu, imovinu, ništa na osnovu čega bi se delili. Sa druge strane, ja sam starija od njega sedam godina, ja imam dva sina, on ima sina iz neke prethodne veze… da je našao neku mladu i zgodnu, ja bih mu rekla svaka mu čast!

– Moja deca ga mnogo vole, a kada se to desilo, nisam želela da primete da sam nervozna i da pomisle da su oni razlgo moje nervoze, ja sam im rekla da je Bojan uradio to i to, da nije deo više naše porodice, da ću da se razvedem. Ne pitaju, pokušavaju da me iskuliraju kada osete da sam nervozna! – dodala je Šašićeva.

– Još uvek nisam otplakala, drži me bes! Nisam suzu pustila još uvek, još uvek me radi bes! Verovatno će mi doći taj neki momenat da ću i to… Ono kada se pozdravljaš, da se očistiš od tih pet godina, ne mogu sa svima da pričam. Ja sam neko ko je imao i velikih padova, i uspeha, u tim nekim mojim padovima, i lošim momenatima, ja mnogo volim da sam sama.

POSLEDNJE VESTI