Policija saslušala farmere!

Policija je saslušala četvoro farmera (foto: screenshot)
Policija je saslušala četvoro farmera (foto: screenshot)

Aleksandar Živanović, Gabrijela Pejčev, Ivana Šašić i Jelena Krunić dali su iskaz zbog skandala kada je Semir nasrnuo na takmičare, prenosi Blic.

Prvi koji je morao da ispriča šta se zapravo dogodilo te kobne večeri bio je pevač Aleksandar Živanović, koji se u stanici zadržao oko dvadeset minuta. Nakon njega je došla Gabrijela Pejčev, koja je pokušala da bude neprepoznatljiva sa velikim sunčanim naočarima i kapuljačom.

Njeno mesto ubrzo je zauzela i Ivana Šašić, koja je nakon ispitivanja, s osmehom, prstom zapretila novinarima. Sudeći po tome, njoj je odlazak u policiju najlakše pao.

Poslednji takmičar bila je Jelena Krunić, koja se ujedno i najduže zadržala na saslušanju. Nakon nešto više od pola sata, očigledno je bilo da je previše toga ispričala budući da nije mogla da dočeka da popije malo vode.

Noć pre njih, u Barajevu je bila i Maja Nikolić, koja je potvrdila da je pevala srpsku himnu Bože pravde. Maja je izjavila da nije videla da je Semir držao nož, već da su joj to preneli ostali ukućani.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.