Search
Close this search box.

Jelena Krunić: Darko Lazić šmrkao kod mene, Ana mu uzela sav novac

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Skandal oko razvoda razvoda Darka Lazića i Ane Sević, koji je počeo nakon što je objavljen snimak na kome folker konzumira kokain, i dalje je aktuelan, a starleta Jelena Krunić tvrdi da je pevač istu stvar radio godinama i u njenom toalet.

„Darko je sa društvom dolazio često kod mene nakon nastupa. Mnogo vremena je provodio u kupatilu i znali smo svi šta tamo radi. Kada sam pričala istinu, svi su me osuđivali, a sada ga svi komentarišu. Ne mislim da je svaki marketing dobar, tako da ne verujem da će posle ovog skandala nastupati kao pre. Ljudi ga već gledaju drugačije“, rekla je Jelena.

„Ana je opasna. Kao što sam rekla, on je donosio pare u kuću i njoj je to odgovaralo, ona je svesna da sada neće zarađivati kao pre zbog svega i zato je odlučila da se razvede. Prva ja znam koliko puta su se svađali, a ona mu zaključavala stan, pa on nije mogao da uđe, a za javnost su bili srećan par koji se voli! Ona je njemu uzimala sve pare, on joj je davao kako bi bio mir u kući i kako bi sačuvao brak, ali je nakon skandala shvatila da će biti manje para, pa bolje da se razvede i nađe novu zlatnu koku. Darko nije loš, samo je pogubljen u svemu“, dodala je Jelena i dodala da se mnogi sa estrade drogiraju.

„Zna se ko koristi kokain i ko se drogira, estrada je puna tih sitnih narkomana. Udare ih pare u glavu i misle da je to moderno, treba i da izdrže da ne spavaju po dva dana kada rade i nastupaju… Najstrašnije od svega je što sada svi osuđuju samo Darka i iščuđavaju se i najglasniji su upravo oni koji rade isto. Darko je imao tu nesreću da se pojavi njegov snimak a šta sve ostali rade, on je mala beba“, zaključila je Krunićeva.

POSLEDNJE VESTI