Prati nas

Šokantno

Jelena Krunić o Darku Laziću: On je glupi narkoman

Bivša igračica i starleta Jelena Krunić pred kamerama TV rijalitija u kome gostuje otkrila je nepoznate činjenice o problematičnom pevaču Darku Laziću, za koga tvrdi da je često boravio u njenom stanu – iz nepoznatog razloga.

Ona je ispričala da je u afektu odlučila da otkrije za njegove navike sa drogom, zbog toga što ju je nazvao igračicom – što ona jeste.

“Banjavao mi on gajbi sa mojim drugom, pravio se pametan i fin. Nešto se tu desilo u ‘Amidži šou’, a Ognjen ga je pitao da li je istina da se zbog mene razvodi, a on je njemu rekao ”ma to je obična igračica”. Kad sam to čula, ja rekla da je on narkoman, da je kupio belo mače da bi ga odneo Ani i ništa… Sve, sve sam izdeklamovala. Ako sam ja obična igračica, onda si ti običan narkoman”, rekla je Jelena.

“Nije smeo da ode kući, ostao sa mojim drugom, nisam mogla da ga izbacim iz stana. Išao je u wc na svakih 20 minuta, šta je mogao da uradi… Glup je kao tri ku*ca. Pored toga što je glup, sve pare stoje kod Ane, samim tim je papučar.”

 

1 komentar

1 komentar

  1. kleo

    14. 02. 2018. at 09:33

    a ti si izgradjena licnost, sa zavidnom socijalnim kompetencijom a i doktor filozofije, pa si tako kompetenta da dajes sud o nekom.
    oh….wwit?!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top