in

Izabrana prva srpska EasyTone Reebok ambasadorka!


U zabavnoj atmosferi bašte Red Shoes-a na Adi Ciganliji održan je finalni izbor za Reebok EasyTone ambasadorku – „Pogled otpozadi“. Dvadeset finalistkinja ovog atraktivnog takmičenja prodefilovale su pistom i najviše glasova osvojila je Danijela Grahovac, a ponosno drugo i treće mesto osvojile su Vanja Zrnić i Kristina Danilović.

Na konkurs „Pogled otpozadi“ prijavljivale su se pripadnice ženskog pola koje uživaju u sportskim aktivnostima, vole fitnes i čije je glavni adut zategnuta i lepo oblikovana zadnjica.

Finalistkinje je ocenjivao žiri u čijem sastavu su bili Katarina Vučetić i Marina Kotevski, koje je Reebok Srbija već odabrao za EasyTone ambasadorke, Nemanja Pajić, novinar Press-a, kao i predstavnici Reebok-a, Tijana Vuković i Petar Lazić. Za dobru atmosferu pobrinuo se Marko Živić, koji je u ulozi voditelja zabavljao sve prisutne, kao i DJ Munja koji je puštao poznate svetske hitove.

Sve pripadnice lepšeg pola koje su želele da stanu rame uz rame sa svetskim zvezdama i globalnim Reebok ambasadorkama, Evom Mendez i Helenom Kristensen, prijavile su se za učešće u ovom atraktivnom takmičenju, koje je Reebok Srbija organizovao prvi put ove godine.

Devojke su se prijavljivale preko sajta www.reevent.rs, u okviru koga je i organizovano glasanje. Pobednica konkursa, nova Reebok EasyTone ambasadorka, osvojila je vredne Reebok nagrade, kao i fotografisanje za fitness editorijal magazina Lepota i Zdravlje.