in ,

„Reebok“ vas zove da postanete „EasyTone“ ambasadorka!


Reebok Srbija, po prvi put na našim prostorima, organizuje veliki konkurs, Pogled otpozadi u okviru kojeg će izabrati srpsku EasyTone ambasadorku. Pripadnice ženskog pola koje uživaju u sportskim aktivnostima, vole fitnes i čiji je glavni adut zategnuta i lepo oblikovana zadnjica imaju mogućnost da osvoje vredne Reebok nagrade.

Sve zainteresovane devojke mogu da se prijave preko sajta www.reevent.rs, preko koga može da se glasa za buduću Reebok ambasadorku. Na konkurs mogu da se prijave devojke starosti od 18 ili više godina, tako što će popuniti prijavu i poslati fotografiju na zvanični sajt konkursa. Konkurs je uveliko u toku, pa zato, devojke prijavite se i osvojite titulu EasyTone ambasadorke kao i vredne Reebok nagrade! Trideset devojaka koje osvoje najviše glasova učestvovaće na Reeevent-u, finalnom izboru koji će se održati u junu ove godine, na Adi Ciganliji.

Odnedavno popularna Surviver-ka Katarina Vučetić i voditeljka Marina Kotevski stale su rame uz rame sa svetskim zvezdama Evom Mendez i Helenom Kristensen i postale Reebok EasyTone ambasadorke na našim prostorima. Ono što povezuje ove tri dame je upravo EasyTone kolekcija, koja im omogućava da se osećaju bolje da postižu dobre rezultate tokom celog dana.

Reebok EasyTone patike utiču na bolje oblikovanje zadnjice svakim korakom, tako da se preporučuju tokom vežbanja i sportskih aktivnosti, ali i za šetnju i pešačenje. Specijalni đon EasyTone patika omogućava izuzetnu udobnost u kombinaciji sa materijalima koji su objedinjeni tako da potpomognu zatezanje zadnje lože, i omogućavaju rad nogu koji utiče na oblikovanje zadnjice. EasyTone odeća koristi Reebokove ResisTone™ trake koje stvaraju otpor pri svakom pokretu. ResisTone trake, koje su napravljene od otpo**og ali fleksibilnog materijala, strateški su postavljene na odeću u skladu sa rezultatima anatomskog istraživanja i prijatno prijanjaju uz telo dame koja je nosi.