Prati nas

Vesti

Izdvojići čak 20.000 evra: Rasta i Ana ćerki za prvi rođendan spremaju neverovatan poklon

Par sprema veselja za pamćenje i neverovatan poklon

Ana i Rasta su postali ponosni roditelji prošlog leta Instagram/Ana Nikolić

Ana Nikolić i Stefan Ɖurić Rasta su već počeli da se spremaju za prvi rođendan svoje mezimice Tare. A prema pisanjima domaćih medija, par se odlučio za neverovatan i možda malo ekstreman rođendansi poklon.

Naime, naša pevačica i reper će potčetkom avgusta organiovati veliko slavlje za koje kažu da će se mesecima pričati. A kada Tara proslavi prvi rođendan ponosni rotelji će je istog dana i krstiti.

”Pripreme su uveliko počele. Ana je u većem haosu nego kada je izlazio njen album. Želi da sve bude savršeno za rođendan njene mezimice. Još nije našla prostor gde će biti organizovana proslava rođendana i krštenje, jer planiraju da to bude pravo veselje za nekoliko stotina ljudi. Rasta je rekao da će sve finansirati, ali da ne želi preterano da se meša u Anine odluke. Ana će da pozove nekoliko kolega koji će uveličati veselje pesmama, pa se očekuje prava žurka za Tarin rođendan’’, rekao je izvor blizak paru.

Oni su smislili i specijalni poklon, pa će njihovoj ćerki darovati račun u banci na kojem će biti uplaćen iznos od 20.000 evra.

”Dugo su razmišljali šta bi bilo pametno da joj kupe za prvi rođendan, kako bi je taj poklon jednog dana asocirao na njih dvoje. Ipak, na kraju su se složili da će otvoriti račun u banci na njeno ime, gde će joj za krštenje i prvu godinu uplatiti 20.000 evra. Kao potvrdu da se neće zaustaviti na ovoj cifri, otkrili su nam da će svake godine uplaćivati određenu sumu sve dok ne napuni 18.godina. Tara će tek tada moći da pristupi svom računu i da ga koristi. Kada njihova ćerka odraste, ona će na kontu imati nekoliko stotina hiljada evra, pa tako Ana i Rasta neće morati preterano da brinu, s obzirom na to da će mala Tara biti i te kako obezbeđena. Naravno, njih dvoje računaju da izdvoje deo tog novca i za njeno obrazovanje, jer je poznato da su Rastini roditelji univerzitetski obrazovani ljudi, te tako žele da i Tara bude školovana’’, rekao je izvor za Alo.

2 komentara

2 Comments

  1. Ika

    30. 04. 2018. at 09:12

    A rodjendan je kao u avgustu?

  2. Nodi

    30. 04. 2018. at 10:58

    Opet šklepeću ove dve budale.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top