in

Janko Tipsarević potvrdio da će postati otac


Janko i Biljana Tipsarević raduju se što će uskoro postati roditelji

Srpski teniser Janko Tipsarević uskoro će postatti otac. Poznati sportista potvrdio je da sa svojom suprugom Biljanom očekuje prinovu.

Kao što ste već mogli da čitate na našem sajtu, trenutno 10. teniser sveta uskoro će postati tata i to je potvrdio na svom Facebook profilu. Janko je podelio sa fanovima radosnu vest i kratko napisao: “Biljana i ja ćemo postati roditelji.“

Njegova supruga nalazi se u četvrtom mesecu trudnoće. Bivša voditeljka sada je uspešna modna kreatorka. Biljana i Janko venčali su se pre tri godine, a pre toga su bili skoro pet godina u vezi.

Uspešni teniser u septembru otvora svoju tenisku akademiju i kaže da je presrećan zbog toga, jer mu se ostvario dečački san. “Nećete verovati ali ideja o sopstvenom klubu rodila se još dok sam bio klinac i trenirao upravo na ovim terenima na 11. Aprilu na kojima je danas Akademija Tipsarević. Još tada sam bio potpuni fanatik za tenis i uvek mi je bilo malo, ma koliko da sam trenirao – hteo sam još“-izjavio je Tipsarević za Press i dodao:

“Mnogo smo se potrudili kako bi ovom klubu vratili stari sjaj i mislim da smo zaista dobar posao uradili. Novi Beograd je dobio još jedno toplo, ušuškano mesto sa puno zelenila i cveća, daleko od buke I gradske vreve. Ovih dana sam puno vremena provodio na akademiji gledajući klince kako lete po terenu dok im roditelji na miru u debelom hladu ispijaju kafu u Tipsi tajm kafiću – baš sam bio zadovoljan i srećan.“

Čestitamo lepom paru!

D. J. / Tracara.com