in

Jašar otkrio: Ovako je Jelena Karleuša dobila prvi bakšiš!


Jašar Ahmedovski je jedna od najvećih zvezda u istoriji domaće muzike, a tokom svih decenija karijere uspeo je da sačuva svoju privatnost od javnosti.

Retko daje intervjue a i kada to učini ne želi da priča mnogo o privatnim temama. Ipak, u emisiji „Pečat u vremenu“ otvorio je dušu autoru Goranu Jovanoviću i otkrio mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog kako je Jeleni Karleuši dao prvi bakšiš.

„Bio sam veliki prijatelj sa njenom majkom, Divnom Karleušom. Mnogo smo se družili, a živele su na Novom Beogradu tada, ja odem kod njih i kaže mi Divna: „E Jale, sad ćeš da čuješ moju malu kako svira flautu“. Pristanem, onda je ona došla i svirala moju pesmu „Jagnje moje malo“. Stvarno je lepo svirala i ja sam morao da joj dam neke parice da kupi čokoladu. Meni je drago da je Jelena uspela u svojoj karijeri, jer je znam još od kada je bila mala devojčica,“ rekao je Jašar.

U emisiji koja već izaziva ogromnu pažnju javnosti folk zvezda otkriva i kakve probleme je imao tokom služenja vojske, bolu povodom gubitka brata Ipčeta, kolika je nepravda naneta Vidi Pavlović, ko su mu jedini prijatelji sa javne scene kao i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere.

Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije „Toxic folk“ ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 18.3. u 20 sati kao i reprizno u nedelju 21.3. u 11 sati.

Sama emisija izazvala je ogromnu pažnju i zbog špice koju je autor emisije sam otpevao, a pesma „Imali smo bašču šljiva“ koja je lajtmotiv sezone već ima i zavidan broj pregleda na jutjubu.