in

Jednom je pretukao, sada joj ponovo preti: Milica Dabović uplašena za sigurnost?!


Košarkaškica Milica Dabović bila je pre nekoliko godina žrtva porodičnog nasilja, kada ju je u njenom stanu pretukao tadašnji partner Simon Šiklić, nakon čega je reagovala i policija.

Nakon toga je rodila sina i započela drugi život, no prema pisanju medija, Simon ne prestaje sa pokušajima da ponovo stupi u kontakt sa njom.

Milica sada strahuje kada izlazi u šetnju sa sinom Stefanom, jer ne zna šta može da joj se dogodi, piše “Srpski Telegraf”.

„Ja nisam bila žrtva jednom, nego 20 puta. Posle drugog, trećeg zlostavljanja sam onako raščupana pozvala mamu vrišteći, a ona je pozvala policiju. Simon mi je zapretio nožem da ne smem ništa da kažem ili će me ubiti,“ ispričala je Milica i dodala:

„Simon me čak i sad ne ostavlja na miru, šalje mi poruke i traži po gradu i tvrdi da želi opet da bude sa mnom. I kad šetam sa sinom Stefanom zazirem da bi mogao naići i nešto uraditi,“ zaključila je uplašena košarkašica.

View this post on Instagram

Dragi prijatelji, sada kada smo dočekali 2020-tu godinu, dok je polako otvaramo i počinjemo da vadimo jedan po jedan sat, jedan po jedan dan, mislim da je pravi trenutak da i ja krenem da vadim jedan po jedan deo sadrzaja mojih knjiga i da ih objavljujem ovde kako bi mogli da pratite kako knjiga i nastaje. Kao što sam navela u prethodnoj objavi, a vezanu za Stefanovog oca, na zalost jako je tesko o njemu govoriti, ali potrudicu se da u nekoj narednoj objavi detaljnije objasnim kako sam ga upoznala i kako je doslo do toga da ja i Stefan zivimo bez ikakve podrske njegovog tate. Tuzno je kada muškarac nije sposoban da bude dobar roditelj, jos tuznije kada nije sposoban da voli sopstvenu decu. Ta stanja bez osecanja su veliki nedostatak i ljudi koji ne znaju da vole nemaju ni mogucnost da budu istinski srećni. Zahvalna sam što sam srećna, što imam uz sebe porodicu i sve vas, dok zajedno otvaramo jos jedno novo podne željno slušajući kako se približava još jedan lepi paznik koji sam ja oduvek jako volela, Božić. O tome kako sam ga ja slavila pišem u sledećem postu a o tome kako ćete ga vi proslaviti i šta najradije vi činite za Božić možete pisati u komentarima. Voli vas vaša Milica ⭐⭐⭐

A post shared by Milica Dabovic (@stefanovamama13) on

loading...