in

Jelena Karleuša angažovala je Viki Miljković da joj renovira vilu na Dedinju

Viki Miljković sprema poseban nameštaj za vilu Jelene Karleuše! Jelena Karleuša angažovala je Viki Miljković da joj renovira vilu na Dedinju.

Naime, u pitanju je vila koju JK s porodicom koristi uglavnom leti jer u dvorištu ima i bazen, ali zbog obaveza oko posla i dece nije nikad stigla da je renovira iznutra. Zbog toga je sada došla na ideju da angažuje Viki koja je otvorila agenciju za renoviranje nekretnina i sa njom uveliko dogovara detalje.

„I Duško se složio da ta vila dtreba da se renovira i dao je Jeleni odrešene ruke da je sredi kako ona hoće,“ započinje naš izvor i dodaje:

„A kako je sad Viki glavna za sređivanje stanova i kuća, Jelena je odmah angažovala. Lako su se dogovorile oko osnovnih stvari, a Jelena je detalje prepustila Viki.“

„Znam da materijali, pločice i pojedini delovi nameštaja stižu uveliko iz Turske i Italije. Jelena se ne meša mnogo jer je videla da Viki zaista ima smisla i ukusa oko sređivanja, tako da se očekuje da to bude gotovo početkom avgusta,“ završava naš izvor.