Search
Close this search box.

Jelena Karleuša dominirala pričama u 2017. godini

Andreja Damnjanovic / Facebook karleusastar

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Andreja Damnjanovic / Facebook karleusastar

Čini se da je 2017. godina bila godina Jelene Karleuše, bar ako je suditi po najčitanijim pričama na portalu Tracara.com. Sedam od 10 najčitanijih vesti u prethodnih 365 dana bilo je o pop divi.

Spektakularan povratak

Najčitanija vest bila je ona o Karleušinom povratku na muzičku scenu. Tokom finala prethodne sezone emisije Zvezde Granda, pevačica je objavila dva singla, Ostavljam te na kome je gostovao bugarski pevač Azis i Bankina sa Acom Lukasom. Za samo 13 sati su ova dva nastupa pregledana preko milion puta, odnosno Ostavljam te preko 400.000 puta, a Bankina preko 600.000 puta. Ovim je uspela da za 24 časa postavi nove rekorde na YouTubu u našem regionu.

Bombastičan izgled

Popularna blondina neretko je na udaru negativnih komentara, jer mnogi smatraju da njeno telo nije onakvo kakvim ga ona predstavlja na fotografijama, već da JK koristi photoshop. Ona je javnost razuverila video zapisom na kome izgleda identično kao na fotografijama koje deli sa preko milion pratilaca na Instagramu.

Američka turneja

JK je rasprodala američku turneju, koja joj je, kako sama kaže, ostala u lepom sećanju, a naročito zbog toga što je u publici mogla da vidi, pored ljudi sa ovih prostora koji žive u SAD-u, i one koji nemaju nikakve veze sa Balkanom, a to su u najvećem broju bili Afro-amerikanci. Inače, turneju je počela gostovanjem na lokalnoj FOX televiziji.

U kontaktu sa svetskim jet-setom

Naomi Campbell izrazila je želju da se sretne sa Karleušom, prilikom svog boravka u Srbiji, no zbog Jeleninih nastupa do susreta nije došlo. Sa druge strane, američka reperka Cardi B oduševljeno je sebe uporedila sa našom pevačicom, na jednoj od nedavno objavljenih fotografija.

Kuma Parade ponosa

Karleuša je ove godine prvi put prošetala sa domaćom LGBT populacijom, čiji je jedan od velikih saveznika. Uz zvuke njene pesme Slatka mala i u dobrom raspoloženju, ona je poručila javnosti da Srbija mora da obezbedi uslove za jednak tretman svih osoba.

I dalje bez dlake na jeziku

JK je i ove godine bila nemilosrdna i kada su javne ličnosti u pitanju, te se obračunala sa Vukom Kostićem, koji je ponosno isticao da ubija životinje. Ona je na društvenim mrežama ukazala Vuku Kostiću na monstruoznost ubijanja jelena, a potom u jednoj emisiji izjavila da ipak smatra da je glumac zapravo dobar čovek. Koleginicu Svetlanu Ražnatović kritikovala je zbog podrške vlastima, nakon čega su se srele na sudu, gde ju je Ceca napala.

Poruka Maši Tarzić

Jelenin komentar na fotografiju Maše Terzić, inače bivše devojke Veljka Ražnatovića, uzburkao je internet trolove. Diva je Maši, koja je inače čest posetilac njenih nastupa, napisala ispod fotografije da je Lepotica.

POSLEDNJE VESTI