Prati nas

Extra

Jelena Karleuša i Duško Tošić kupili kuću u Beogradu od 2 miliona evra?!

Pevačica i fudbaler imaju novi dom

Nakon što su mediji nedeljama prenosili informacije da će bračni par Tošić kupiti nekretninu, pop diva Jelena Karleuša sada je tu informaciju potvrdila.

Pop diva ispričala je pred kamerama domaćih medija da su ona i njen suprug, proslavljeni fudbaler Duško Tošić kupili novu kuću u Beogradu, u koju ću se uskoro useliti.

“Tačno je da smo kupili kuću, ali ne u Kini, kao što se govorilo, već u Beogradu,” navela je ona i napomenula da kuća ima 5 kupatila, te da će Duško i ona koristiti zasebna, jer je to “ključ svakog uspešnoh braka.”

Podsećanja radi, pre izvesnog vremena pojavila se priča da bi bračni par mogao da kupi nekadašnji dom Dragana Stojkovića Piksija. Ta kuća, smeštena na Dedinju, ima pet spavaćih i tri gostinske sobe, četiri kupatila, kao i teretanu i saunu. U dvorištu kuće nalazi se veliki bazen, kao i objekti predviđeni za poslugu.

“Jelenu je fasciniralo to što je prostrana, urađena u baroknom stilu sa stilskim nameštajem, što ima bazen, teretanu, koja im nedostaje u stanu. Najvažnije od svega joj je to što nema komšije, kao u ovoj zgradi, pa joj je pravo na privatnost zagarantovano,” rekao je tada izvor.

5 komentara

5 Comments

 1. Ana

  17. 10. 2018. at 22:34

  Koja li je ovo po redu koju je kupila ili planirala kupiti lol

 2. Jecina Drugarica

  18. 10. 2018. at 09:26

  Jeco ajde ti nazad u Lazu

 3. kleo

  18. 10. 2018. at 11:26

  pa jel kuca ima pet ili cetiri kupatila? kakve su ovo dezorfomacije u tekstu? da… nije kupila kucu nego je opet prodala maglu

 4. Kompleksasi

  18. 10. 2018. at 12:15

  @kleo, hahaha, ma sta ti je, nije htela da se hvali, ali kuca kosta skoro 20 meleona. Prostire se celom duzinom, pomalo i sirinom, Lisicjeg Potoka, a ulazna vrata su u Lazi, cisto da zavara dusmane. Nego sta bi sa onom kucom ispred koje se slikavala pre nego sto su iznajmili stan u LP, kad je gazala u stikletinama kroz onaj šut? Haha. Zar postoji neko ko njoj veruje, sem nje same, jer je ona davno pogubila kompas.

 5. Xoxo

  19. 10. 2018. at 00:17

  A ja pokusavam da dignem kredit kod banke za jedno i po soban stan. Ja i moj suprug necemo imati zasebno kupatilo. Nadam se da cu ostati u braku sa nuim, jer mi nemamo perduslov za slozan brak i zasebna kupatila….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top