in

Jelena Karleuša: Moj brak je jači od tabloida


Jelena Karleuša Duško Tošić našli su se na udaru proteklih dana, nakon što su na Božić plasirani tračevi oko navodnog kraha njihovog braka, što je bio veliki udarac ne samo za pop divu, već i za njenog supruga, ćerke, kao i majku Divnu.

Jelena tvrdi da su priče da je razmenjivala poruke sa fudbalerom Ognjenom Vranješom totalna budalaština, te da je mnogo boli što njena porodica prolazi kroz takve stvari, pogotovo što ima dve maloletne ćerke Atinu i Niku, te majku Divnu, koja boluje od raka pluća.

„Mnogo me je pogodila ljudska mržnja i potreba da mi unište brak i porodicu. Udarili su mi na decu! Bolesna majka mi je ovo teško podnela,“ rekla je Jelena i dodala da njen brak sa Duškom ništa ne može narušiti, jer je jači od svih zala, prenosi Informer.

View this post on Instagram

😍❤️ Sa mojim brakom je sve ok. Ne brinite. Loši ljudi, loše namere… sve se to kad tad vrati kao bumerang. Napad na moju porodicu shvatam vrlo ozbiljno. Nije ni prvi ni poslednji put🤷🏼‍♀️ Srećan Božić svima koji slave✨

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

„Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, poverenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji. Svakako od estrade nisam očekivala podršku,“ ogorčena je Jelena, koja dodaje da je jako razočarana.

„Više se neću baviti ovom temom, već samo svojim poslom. Pozivam sve na MAC dodelu nagrada, gde ću izvesti novu pesmu Lajk. Da hejteri imaju šta da lajkuju i dislajkuju,“ poručila je Karleuša.