in

Jelena Karleuša najavila virtuelni koncert

Jelena Karleuša danas je najavila da će uskoro održati virtuelni koncert za sve fanove, koji su joj to tražili.

“Uskoro ću najaviti datum mog online koncerta… Jer to ste toliko tražili. My live online concert soon… Stay tuned”, poručila je Karleuša na Instagramu, na srpskom i na engleskom jeziku.

Kako Tračara saznaje, pop zvezda će se držati svojih produkcijskih standarda, pa ništa ne prepušta slučaju.

„Jedini problem koji trenutno ima jeste organizacija snimanja, zbog činjenice da su okupljanja zabranjena. Zbog toga njen tim sada radi na logističkom rešenju kojim bi se koncert snimio, a da svi budu zaštićeni,“ navodi naš izvor.

Pop zvezda je nedavno najavila novi singl La bomba, ali i nije poznato hoće li Jelena pesmu izvesti prvi put na virtuelnom koncertu.

„Jelena je planirala velike stvari sa pesmom La bomba, posebno jer je gost na pesmi Pablo Vittar, koji uživa veliku popularnost širom sveta. Korona joj je pomela ove planove, zbog toga sada pažljivo razmišlja o narednim koracima, kada je promocija u pitanju,“ dodaje izvor.

Jelena nije objavila datum koncerta, ali pretpostavljamo da ćemo je gledati – i slušati – već kroz nekoliko nedelja. Pre samo 4 dana na instagramu je objavila da joj nedostaju nastupi i scena.

View this post on Instagram

I miss the stage, the audience…

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on