Prati nas

Extra

Jelena Karleuša sa ćerkama u Duškovom rodnom selu: evo zbog čega

Pevačica Jelena Karleuša je mesecima unazad u fokusu medija, što zbog skandala koji su joj pripisani, što zbog porodične tragedije i smrti njene majke Divne.

Nakon skandala sa fudbalerom Ognjenom Vranješem, u medijima se gotovo neprestano piše da je njen brak sa Duškom Tošićem na staklenim nogama. Čak se navodilo i da je štoper kineskog Guangzhou podneo papire za razvod 40 dana posle smrti Jelenine mame.

Karleuša se veoma retko oglašavala na tu temu, a jednom prilikom je sve demantovala i naglasila da su to samo laži. Da to nije samo priča, svedoče i poslednji događaji.

Iako je Duško u Kini gde sutra igra utakmicu tamošnjeg prvenstva, JK je juče posetila njegovo rodno selo pokraj Zrenjanina – Orlovat, i njegovu majku koja je ne tako mnogo pre Divnine smrti i sama preživela teške trenutke kada joj je preminuo suprug.

View this post on Instagram

❤️ #mojadecavoleuskrs

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Ona nije bila sama – sa sobom je povela i ćerkice, a o tome svedoče i fotografije koje je kačila na Instagram stori. Starija ćerka je pozirala na plaži pored Tamiša, orlovatskom šetalištu koje meštani zovu “Maštaonica”.

View this post on Instagram

Daddy ❤️ 🦅

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Naravno, oni su se sreli i sa Duškovom sestrom koja je i čuvala njihove ćerke kada im je preminula baba Divna. (Srbija Danas.)

2 komentara

2 Comments

 1. noname

  04. 05. 2019. at 17:58

  Hahaha pevačica? Odavno je ona prestala da peva! Sad se vratila
  Najstarijem zanatu.

 2. Minaž

  04. 05. 2019. at 22:49

  Pa kako joj se život us*o u usta da ne poveruješ. A meni milo. Šta pijete? 😊

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top