Jelena Karleuša u nemačkom nedeljniku Fokus o politici i Srbiji

Završila na infuziji (foto: Aleksandar Dunkić)
Stigla i do političkog nedeljnika (foto: Aleksandar Dunkić)

Jelenu Karleušu je najuticajniji nemacki politički nedeljnik Focus, sa preko milion prodatih primeraka nedeljno, proglasio za najuticajniju pop ikonu Evrope i uporedio je sa Lady Gagom i Madonom.

Intervju, objavljen u štampanom i internet izdanju. donosi interesantan razgovor nemačke novinarke sa našom pevačicom, obavljen pre njenog velikog koncerta u Berlinu. Jelena govori iskreno o svemu: od satanizacije od strane medija u Srbiji do uloge najvece muzicke, modne i gej ikone!

Novinarka je zatražila od Jelene i da prokomentarise izgled Angele Merkel a ono sto je JK rekla o nemačkoj kancelarki donelo je i naslov čitavog intervjua.

“”Mislim da se žena u politici ne treba igrati modom ili seksipilom. Gospođa Merkel nije osoba koju bih zbog njene garderobe mogla da kritikujem. Ona se oblači kako žena na njenoj poziciji treba i mora da se oblači. Sve ostalo bi bilo kontradiktorno i imalo bi negativan efekat. Ona je ‘čelična lady’ i kao takva u politici stavlja akcenat na snagu i hrabrost. Moda bi u ovom slučaju bila samo gubljenje vremena.” rekla je Karleuša.

Ostatak intervju na nemačkom pročitajte ovde.

Povezane vesti