Prati nas

Extra

Jelena Karleuša za Story: Dušku je najteže palo ovo što smo kao porodica prošli

Jelena Karleuša dala je prvi intervju nakon godinu dana medijske ćutnje, tokom koje joj se desilo mnogo toga: od optužbi za aferu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom, preko smrti majke i zdravstvenih problema.

Pop diva pristala je da govori za magazin Story, uz napomenu da joj fotografisanje za naslovne strane nimalo nije nedostajalo. U ekskluzivnom intervjuu otvoreno govori kako je uspela da se izbori sa svime što joj se u proteklom periodu desilo, koliko je zaista njen brak propatio kao i šta je sve morala da učini kako bi zaštitila svoje ćerke od dešavanja u spoljnom svetu.

“Neverovatna je, bolesna i perverzna želja tabloida da mi razore porodicu. Dušku je najteže palo ovo što smo kao porodica prošli. Strasti se još uvek smiruju. Polako. Korak po korak, život ide dalje, bagra likuje, dobri ljudi podržavaju, planeta se okreće,” kaže ona.

Jelena je istakla i da snima nove pesme, a da će zvuk biti nešto što do sada njena publika nije čula.

“Radimo na totalno novom zvuku. Ono što će biti moj pečat jeste ritam, klupska muzika koja podiže, ali i teške balade koje ostaju za sve generacije,” ispričala je pevačica koja je poslednji album objavila u junu 2012. godine.

Ceo intervju možete pročitati u novom broju magazina Story koji je od danas u prodaji.

1 komentar

1 komentar

  1. Pitalica

    30. 10. 2019. at 22:15

    Godinu dana medijske ćutnje hahahhaha

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top