Prati nas

Extra

Jelena Karleuša: Zvezde Granda su mi pomogle da prebrodim težak period

Jelena Karleuša prekinula je medijsku ćutnju nakon sedam meseci.

Nakon finala Zvezda Granda, pop zvezda ispričala je da ne zna kako bi prebrodila težak period – skandal sa nagim fotografijama i smrt majke – da nije bilo popularnog muzičkog takmičenja.

“Generalno je ceo period iza mene bio strašno težak. Najgori u mom životu. Zvezde Granda su mi pomogle da sve to na neki način prebrodim. Trudila sam se da se koliko sam mogla u datim trenucima, posvetim mojim kandidatima i da svim tim mladim ljudima prenesem moje znanje i životno iskustvo. Na sceni sam skoro 25 godina i ovaj posao mi je više nego jasan,” priča Jelena u intervjuu za Svet.

Karleuša kaže da ne zna još uvek da li će se vratiti u narednu sezonu, s obzirom na to da je takmičenje uticalo na njen privatni život.

“Meni su sve ove sezone uticale i na porodicu i na brak jer sam godinama sprečena da sa decom odlazim kod muža u inostranstvo, svako moje pojavljivanje košta pravo bogatstvo jer ja ne mogu u farmerkama i patikama kao Marija, vučem najveći medijski pritisak i imam ulogu nekog ko mora da pravi veliku gledanost. Ovaj šou je odavno prestao da bude puko takmičenje talenata i uključio se u svetske trendove TV pristupa, a na tim izmenama sam insistirala ja,” rekla je i objasnila:

“Od kad sam došla pa do sada, menjala sam kruta TV pravila, krutu publiku punu predrasuda i još mnogo toga. Ipak, upravo zbog takmičara, dešava se magija koja nas tera da ne odustajemo. Uzbudljivo je a i pomažemo mladim ljudima da što pre udju u igru zvanu šou-biz pakao.”

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top