Search
Close this search box.

Jelena Tomašević priredila veče za pamćenje u Sava centru

(foto: PR)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)

Jedan od najboljih vokala na ovim prostorima, Jelena Tomašević, napravila je atmosferu za pamćenje na svom prvom solističkom koncertu koji je sinoć održan u Sava centru u Beogradu. Oko pet hiljada ljudi okupilo se da čuje hitove naše pevačice sa njena dosadašnja dva albuma Panta rei i Ime moje, i već od prvih taktova krenuli su da đuskaju u ritmu muzike.

„Ovo je veče koje sam dugo čekala“, rekla je Jelena Tomašević po izlasku na binu, ne krijući oduševljenje i šireći pozitivnu energiju sa svojom publikom.

(foto: PR)

Pesma kojom je Jelena otvorila koncert bila je Radio svira za nas, a potom su se ređali hitovi kao što su Bitanga i Princeza, Da mi je da mi se vrati, Život u koferima, Okeani i mnogi drugi. Na izvođenje Melanholije, ceo Sava centar podigao se na noge, zadivljen njenim neverovatnim glasom.

(foto: PR)
(foto: PR)

Veliki broj poznatih prisustvovao je koncertu, a osim supruga Ivana Bosiljčića, u prvim redovima Sava centra našli su se i Željko Joksimović sa suprugom Jovanom, kao i brojne kolege kao što su Sergej Ćetković, Emina Jahovic, Milan Stanković, Snezana Đurišić, Goca Tržan i drugi.

(foto: PR)
(foto: PR)

Zbog ogromnog interesovanja publike, Jelena Tomašević će 4. novembra da priredi još jedan koncert u Sava centru, na kom će se pojaviti veliki broj prijatelja na bini. Karte za taj koncert su u prodaji i mogu da se nabave na blagajni Sava centra i na prodajnim mestima Eventim.

POSLEDNJE VESTI