Jennifer Lopez prevarena? Alex se navodno dopisivao zvezdi iza leđa

SAZNAJ KO POBEĐUJE
U SURVIVORU PRE SVIH

Prijavi se za naš newsletter da saznaš sve!

Nova afera koja je sigurno uzdrmala Holivud, jesu nagađanja svetskih medija da je pevačku divu Jennifer Lopez, verenik Alex Rodriguez prevario sa poznatom rijaliti zvezdom.
Iako par deluje srećno i zaljubljeno, priča o predbračnom ugovoru, na kome Jennifer insistira, podgrejala je sumnje da nešto u njihovoj vezi ipak ne funkcioniše. A onda je u medijima odjeknula vest da Alex ima aferu sa rijaliti zvezdom Madison LeCroy. Naime, tokom poslednje epizoda američkog rijaliti šoua, jedna od učesnica iznela je sumnju da su se Alex i zanosna plavuša viđali, dok se Madison branila i rekla da to nema veze sa istinom, ali ipak potvrdila da se dopisivala sa nekadašnjim bejzbol igračem. “Mi se nismo viđali, samo smo se dopisivali. Fizički, on nikada nije prevario verenicu sa mnom.“ rekla je ona za ‘PageSix’, ali se o detaljima prepiske, nije izjašnjavala.
Rodriguezova afera podigla je veliku prašinu, a činjenica da je odbio da potpiše predbračni ugovor, gde bi se po klauzuli o prevari obavezao da pevačici ispalti 250.000 dolara, podgrejala je sumnje javnosti. Ipak, izvor blizak bivšem sportisti govori da se on trudi da uveri Jennifer da nikada nije viđao sa Medison i da njih dvoje pokušavaju da prevaziđu krizu, kako bi nastavili sa svojim životom.

POSLEDNJE VESTI