Još jedan fotošop fail: Tina Ivanović u žutom bikiniju

Tima je mamila uzdahe na plaži u Budvi svojim ljubičastim bikinijem (foto: Facevbook)

Brojne domaće i svetske zvezde ponekad zaista nemaju obzira kada su u pitanju fotografije koje objavljuju na društvenim mrežama.

Kao da misle da ne znamo kako zaista izgledaju, pa pribegavaju opobanom receptu smanjivanja obima struka, nogu i stomaka, kao da ćemo ih još više zavoleti ako budu imale manje kilograma i izgledale tanje. Nakon više i manje uspešnih pokušaja fotošopiranih tela u kupaćim kostimima (najsvežiji primeri su Anastasija Ražnatović i Maja Nikolić), još jedna poznata dama se pridružila kategoriji zvanoj fotošop katastrofa.

Pevačica je htelada stesni stomak, a poremetika je dušek (foto: Instagram)

Pevačica Tina Ivanović je rešila da pratioce na društvenim mrežama počasti jednom vrelom fotkom sa odmora. Ona trenutno boravi u Budvi, a na plažu odlazi u izazovnim kupaćim kostimima, pa je i ovaj žuti bikini bio pravi pogodak i skoro svi kometari njenih fanova su bili pozitivni i složni da Tina izgleda kao bomba. Ali, avaj, uz malo pomoći starog, dobrog programa za obradu fotografija. Jer primetićete kako se krevet neprirodno iskrivio po sredini od Tinine težine i kako je dok je uvlačila svoje telo uvukla i dušek.

Mislimo da bi pevačica hita Bunda od nerca zaista izgledala još bolje da nije bilo ovoj malog igranja foto pomagalima, pa savetujemo sa ih ostavi po strani sledeći put kada bude objavljivala neku fotku na Instagram ili Facebook.

Povezane vesti

Back to Top