in

Još jedan hakerski skandal: Objavljene lične fotografije Adele i Harryja Stylesa


Hakeri su objavili privatne fotografije popularne pevačice (foto: Wenn)
Hakeri su objavili privatne fotografije popularne pevačice (foto: Wenn)

Pre samo nedelju dana haker koji je objavio gole fotografije Jennifer Lawrence osuđen je na zatvorsku kaznu. Međutim, već se pojavio novi.

Britanski časopis Sun navodi da je neko hakovao privatne footgrafije pevačice Adele, uključujući i snimke sa ultrazvuka, fotografije tokom i nakon rođenja njenog sina i postavio ih ni manje ni više nego nsa Facebook. Fotke su otkrivene u jednoj grupi fanova pevačice. „Bio sam šokiran i zabrinut kada sam video fotografije. One su privatne i ne bi trebalo da budu na internetu“, kaže osoba koja je otkrila ove fotke. Adelin menadžment je odmah obavešten o ovom incidentu, a veruje se da su fotke hakovane sa privatnog mejla njenog dečka, Simona Koneckog.

iCloud pevačeve majke bio je na meti hakera (foto: Wenn)
iCloud pevačeve majke bio je na meti hakera (foto: Wenn)

Međutim, Adele nije jedina britanska zvezda koja se našla na meti hakera. Tokom vikenda neko je hakovao i iCloud profil majke pevača Harryja Stylesa, Anne Cox, na kom je pronađeno preko dvadesetak fotki, na kojima su, između ostalih, i Harry i njegova navodna devojka Kendall Jenner na odmoru u St. Bartsu.

Videćemo da li će policija uskoro uhvatiti dotične hakere zaslužne za neovlašćeno objavljivanje ili će oni nastaviti da hakuju privatne profile poznatih i slavnih.