Od voditeljke informativnog programa, do elitne prostitutke!

Iz prostitucije prešla u novinarstvo! (foto: Jutarnji)
Amanda Goff je danas poznatija kao Samantha X (foto: capitalbay)

Posao novinarke u informativnom programu je zamenila poslom elitne prostitutke, a sada piše, kako kaže, poučnu seks kolumnu!

Amanda Goff, poznatija kao Samantha X je bivša novinarka i voditeljka informativne emisije Today Tonight, a nakon napuštanja te karijere, putem knjige je otkrila da vodi dvostruki život. Jedne nedelje je prostitutka koja zarađuje i do 5.000 dolara na veče, dok je druge nedelje brižna mama koja radi u prodavnici slatkiša u školi koju pohađaju njena deca.

Samantha X tvrdi da otvoreno priča o svom poslu sa svojom decom koja su uzrasta osam i šest godina, a kroz seks kolumnu želi da podeli svoje iskustvo koje je stekla sa bogatim klijentima i tako pomogne muškarcima da začine svoj seksualni život.

Moja deca znaju da je mama novinarka. Znaju da usrećuje ljude i znaju da je kreativna i da piše knjigu. Toliko zasad treba da znaju“ rekla je Amanda.

Nakon što je njena prva knjiga pod nazivom „Navučena – tajne elitne prostitucije“ postigla veliki uspeh, Amanda je odlučila da se povuče iz kreveta i posveti književnoj karijeri.

Čula sam mnoge muškarce kako se žale da im njihov seksualni život prazan i za to krive žene, ali ključ dobrog seksa je u komunikaciji. I žene vole seks koliko i muškarci. Ne morate da budete Italijan da bi bili romantični ili Francuz da bi bili seksi, možete kod kuće da primenite poneki njihov savet i postati najbolji ljubavnici na svetutvrdi bivša novinarka.

https://www.youtube.com/watch?v=PByHQmR778c

Dodala je i da njena deca ne pate u školi što im je majka prostitutka jer je odeljenje im puno dece homoseksualnih parova.

Neke učiteljice mi dovikuju preko školskog igrališta da čitaju moju knjigu i da im se sviđa. Sigurna sam da neki roditelji misle da sam užasna, ali su dovoljno pametni da mi to ne kažu u lice“, ponosi se ona i dodaje da je većina roditelja znala čime se ona bavi dok je volontirala u školskoj prodavnici. A i kao prostitutka, zapravo je mnogo više od prostitutke“ kaže Amanda.

Zapravo, odavno se nisam imala seks… Ja sam poput golog terapeuta. Mnogi od klijenata pričali su mi kako su morali da daju svoje pse da ih uspavaju, a ja bih im brisala suze. Plaćali su mi za moje vreme, pa je ono što su radili tada sa mnom samo njihova stvar. Pili smo šampanjac i pivo, ali često su sa mnom hteli da popiju šolju čaja“ piše Jutarnji.hr kako se hvalila Amanda.

Hvali se da zna šta je tajna uspešnog braka jer je imala oženjene klijente. Pošto je provela život prostituišući se s oženjenim muškarcima koji su joj za seks plaćali tri puta više od prosečne plate, Amanda kaže da zna tajnu srećnog braka.

Ključ je slušanje partnera i mnogi muškarci se baš i žale da ih njihova supruga uopše ne sluša. A to što su se seksali s njom, to nije preljuba, poučava ona, jer su se iz njenog kreveta vraćali kao srećniji muževi.

Izvor: Jutarnji.hr

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.