Prati nas

Život

Justin Timberlake otkrio: Cry Me a River napisao za dva sata, posle raskida sa Britney

Trend poznatih ličnosti koje pišu knjige (prevashodno o sebi) ne jenjava ni kod nas, ni u svetu, a među autorima našao se i američki pevač Justin Timberlake.

U knjizi Hindsight: & All the Things I Can’t See in Front of Me rešio je da otkrije mnoge stvari koje do sada o njemu nismo znali.

Iako je deo posvećen supruzi Jessici Biel, nije mogao da se ne dotakne veze sa Britney Spears. Iako je ne pominje imenom, Timberlake je otkrio da je pesmu Cry Me A River napisao u dva sata, nakon raskida sa pop zvezdom.

“Bio sam jako ljut. Osećaji koje sam imao bili su tako jaki da sam morao da ih stavim na papir. Pretočio sam ih u formu da bi se ljudi, kada slušaju pesmu, mogli poistovetiti sa njom. Na kraju se to i dogodilo – ljudi su me razumeli jer smo se svi barem jednom tako osećali”, napisao je Justin.

Pesma je objavljena 2002. godine, neposredno nakon raskida sa Britney, a u spotu se pojavljuje plavokosa glumica, koja neodoljivo podseća na Timberalkovu (nikad prežaljenu) ljubav. Dve godine kasnije, Spearsova mu je uputila izvinjenje – u vidu pesme Everytime.

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. noname

    02. 11. 2018. at 12:56

    Britnina pesma Everytime je najtuznija i najlepsa pesma o raskidu

  2. pixie

    03. 11. 2018. at 17:50

    Bili bi bas mocan par da su ostali zajedno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top